Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire igaz ez...

Szerintetek mennyire igaz ez az állítás?

Figyelt kérdés

Ismerek olyat, aki kisebb megszakításokkal, de évek óta fenn van több ilyen oldalon is. És tudom róla, hogy rengeteget ismerkedik, személyesen randizik azokkal a fiúkkal, akik udvarolnak neki, hetente akár többel is. Viszont választani képtelen, leragadni egynél sem akar, mert mindig azt hiszi, hogy majd jön egy jobb, de ez már beteges. Döntésképtelen, olyan mintha egy cukorkaboltban látná az óriási választékot és ez is tetszik, az is tetszik, de aztán arra jut, hogy tulajdonképpen egyik sem jó neki. Szóval persze, nőni fognak az elvárásai, miközben teljesen ki fog égni lelki és érzelmi szempontból, vagy ez már meg is történt. Az egója is nő, mert abból, hogy mennyi srác keresi a társaságát, elkönyveli magában, hogy "micsoda egy csodálatos nő vagyok, hiszen komplett rajongótáborom van".

Jó, most lehet azt gondolni, hogy de hát biztos azért van ez, mert az összes srác alkalmatlan volt, akivel eddig találkozott. Ja persze... Ez a leányzó találkozott vagy 30 különböző sráccal egy év alatt, és ebből a 30 egytől egyig hülye volt, ő pedig nem az... Az ilyen lányokat el kell kerülni, mert nekik senki sem elég jó, szóval igen, érdemes azokkal kezdeni, akik újak, sőt rákérdezni, hogy tényleg újak e.

Az ilyen lányok olyan ideálokat építenek fel magukban, amelyek a valóságban nem léteznek. Ezt a fejükben megalkotott képet hajtják, miközben mindenkiben a hibákat kutatják és egymáshoz hasonlítják a potenciális jelölteket.

2013. nov. 26. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Látom valaki nagyon megbántott...
2013. nov. 26. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak randizgat attól nem fog kiégni, de egyetértek, az egója hatalmas az biztos. Valószínűleg nárcisztikus személyiségzavarban szenved.
2013. nov. 26. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik állítás igaz-e? Így hirtelen 15-öt is összeszámoltam. (van olyan mondat, ahol értelmezéstől függően egy vagy két állítást találhatunk, és olyan is, ahol 0-t.)
2013. nov. 26. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:

rengeteg selejt van a neten, ezért nem találja azt aki megfelel. nem azért mert nagy az egoja, meg ideálja

én mentem már haza majdnem bőgve a 20. randiról, hogy nincs egy normális sem , plusz akivel működik a kémia is. én megértem azt, akiről szól a kérdés.

2013. nov. 26. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
True.
2013. nov. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!