Igaz lehet ez az állítás?
Figyelt kérdés
Állítólag a "gyerekek" egyre korábban vesztik el a szüzességüket. Manapság 13-14 évesen már nem szüzek. Csak szerintem korai? Ti mikor vesztettétek el a szüzességetek?2013. okt. 22. 20:17
1/9 anonim válasza:
kis millió ilyen kérdés van de kérdezd meg te is még 20x akkor is azt fogják válaszolni hogy ez igaz bár el szomorító
2/9 anonim válasza:
Ez igaz és még mindig szánalmas! 16/F
4/9 A kérdező kommentje:
Most nagyot mondtál #1. Nem láttam még ilyen kérdést itt. Ha láttam volna akkor nem kérdeztem volna.
2013. okt. 22. 20:27
5/9 anonim válasza:
Háát szerintem 100-ból 98-nak korai, az a 2 éppenséggel lehet tényleges érettebb a koránál (agyilag, NEM TESTILEG!!!)
6/9 anonim válasza:
Korai. Én 16 vagyok, és érettebb a koromhoz képest, mégis úgy érzem, erre ezért nem vagyok készen.
7/9 anonim válasza:
Simán eltudom képzelni, hogy igaz, és ami még nagyobb baj, hogy ezt már a törvény is támogatja!
9/9 anonim válasza:
Szerintem is nagyon korai. 16 éves lány vagyok és még eszembe se jut, sőt még egy darabig nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!