Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerezhetnék barátot? 16/L

Hogyan szerezhetnék barátot? 16/L

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve szingli vagyok. Alapjaban veve nem ez zavar, tulajdonkeppen jol erzem magam igy is,csak mar nagyon hianyzik a szerelem erzese. Tudom hogy a szerelmet nem lehet kergetni,csak...nehezen ismerkedem. Nem sok helyre jarok el,bulizni sem nagyon szeretek,mert tul sok a reszeg diszno. Tanacsot tudtok azzal kapcsolatban adni,hogy hol lehet normalis fiukat megismerni es ismerkedni veluk? Nem merem oket megszolitani.

2013. nov. 26. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ismerősök-, osztálytársak által
2013. nov. 26. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Itt 17/F
2013. nov. 26. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
16 éves és két éve szingli.... na eddig olvastam, inkább lapozgass egy kis törit.
2013. nov. 26. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Akár itt is de kicsit fiatalka vagy :(
 5/11 Dwight Schrute ***** válasza:
69%
mindjárt írnak rád kb 20-an. Válogass
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél beszélgetni, akkor írj nyugodtan.:)

19/f

2013. nov. 26. 18:39
 7/11 anonim ***** válasza:

It is

Ha gondolod írj 19/f

2013. nov. 26. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
ha nem jársz el akkor leginkább suliba. vagy neten, akár itt is. bár ha jól érzed így magad akkor nemértem:)
2013. nov. 26. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát a #KPSVR-i Munkácsy Mihály suliba jó sok jó arc jár:D
2013. nov. 26. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Lenne egy javaslatom. Illetve több is csak összefüggő.

Gondolom nem elég az hogy végre legyen egy pasi mint ahogy mondtad is, a szerelem érzése hiányzik, ergó legyen normális. Pl tegyél fel érdekes szubjektív kérdéseket, akár itt, vagy máshol, A válaszokból úgy is tud egy általános képet alkotni az illető személyiségéről. Amelyik meg még szimpatikus neked, akár beszélgethetsz is vele. Jó, ha nagyon bele akarok merülni akkor hozhatnám hogy alapból 50 az esélyed hogy fiú, még 50 % hogy szingli, és még 50% hogy normális... ergó : a válasz adók kb 12%-a potenciális lehetőséget jelenthet. Amíg ezekkel beszélgetsz, addig is megismersz több embert, gondolkodás módot, szemszöget, ezzel tenmagad is fejlődsz, és addig se vagy magányos mert lesz ki(kik) lekötik a gondolataid és egyszer csak bumm, ott lesz majd valaki, aki normális is, szingli is, illetve egy hullámhosszon lesztek. Amit nyerhetsz az tapasztalat, látásmód és tán némi önbizalmat is :)

Remélem tudtam segíteni, és ha netán kérdésed lenne vagy észrevételed, szívesen "segítek" vagy mondok tanácsot!

Stevee

2013. nov. 26. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!