Ott van normális csaj csak nem jön be, de bírom mint barátot.
2013. nov. 26. 19:07
13/18 A kérdező kommentje:
Néha kompromisszumot kell tenni.Sajnos.
2013. nov. 26. 19:21
14/18 anonim válasza:
Ahány lány annyi ízlés szerintem, ezt lányként mondom, nekem pl már simán tökéletes lennél alkatra mert a vékony srácok a zsánerem, kizárólag ők tudnak testileg is vonzani (lelkileg már nyilván összetettebb a kérdés de egy testesebb fiút baromi nehezen engedek közel magamhoz). Egyébként én 169 centi vagyok és 52 kiló. Nem mindenkinek a kigyúrt srácok jönnek be, bár abban sajnos egyetértek hogy nehéz jól eltalálni, jó helyen keresgélni, talán ez az egyik legnehezebb az egészben. Én meg azt veszem észre hogy az olyasmi srácok mint te, ilyen 150es, mármár kislány alkatú csajszikkal vannak párban, pedig szerintem nem muszáj feltétlen 20-30 centi különbség ahhoz hogy szépen mutasson egy pár. De persze ez csak általánosítás, csak több olyan párt látok ahol így van mintsem olyat ahol pl 180 a fiú mint te, és a lány olyan 168-170.
2013. nov. 27. 15:50
15/18 A kérdező kommentje:
Ebben tökre igazad van.Sajna valahogy úgy érzem náluk van némi esélyem...mármint kicsit férfiasabbnak érzem magam...de nagyon bejön a te magasságod is.Sőt!Kár,hogy kevés az olyan értelmes és kedves lány,mint te is...Nem általánosítás,csak saját tapasztalat...
2013. nov. 27. 18:52
16/18 anonim válasza:
A magasság egyáltalán nem érdekes az ilyenekben...
2013. nov. 27. 18:54
17/18 anonim válasza:
Utolsó : tudom, hogy nem ez volt a fő kérdés de ha jobban elolvasod oda van írva, hogy van-e esélyük az ilyen fiúknak magas lányoknál? Csak ezért hoztam fel, mert pont egybeesett a tapasztalatommal, és hát én sem vagyok egy töpszli na. : D
Kérdező: tapasztalatok, hát azok vannak mindenkinek, sokaknak sajnos rosszak is, ezzel nincs mit tenni. De hidd el lehet hogy akivel majd alakul valami, pont nem azon fog múlni hogy mekkora ő, vagy te milyen alkat vagy. Akinek kelleni fogsz annak kellesz, és szeretni fog. Tudom hogy bazi naivan hangzik meg nyálasan de én is ebben próbálok hinni, mást már nem merek gondolni mert félek hogy depressziós lennék : D
2013. nov. 28. 18:12
18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem valahol hiányzik a tolerancia az emberekből .Ez van.Remélem meglelem a hozzám illő párt alkatra is :) Sok sikert neked/nektek is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!