Ha nagyon vékony vagyok és átlagos magasságú (70kg,180cm), akkor milyen lányokkal érdemes próbálkozni (testalkatra)?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán esélyük az ilyen fiúknak magas lányoknál? Sajnos nem sikerült híznom. Nem vagyok kigyúrva.20+ vagyok. Mit javasolnátok?
Kérlek csak akkor írj ha normálisan válaszolsz!Értékelem :)
2013. nov. 26. 16:38
1/18 anonim válasza:
Úgyis a vékonyakra buknak a lányok.
2/18 anonim válasza:
Hàt figyelj én egy 183-4 cm csaj vagyok..nagyjàbòl èn is 70kg körül ès egy 180/75-80kg sràccal ismerkedek...ès tudod miért nem szàmìt most h min190 legyen?mert imádom a személyiségét meg ùgy egybe...ìgy életembe először a magassàg kèrdès eltörpül.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát én pont fordítva élem meg.Magas(190+),gyúrós srácok a nyerők.A kisebb hölgyek is őket szeretik.Pl. 160-as lány...190+os pali.Te kivételes lány lehetsz 2. válaszoló.Szerencsés a pasid.
2013. nov. 26. 17:02
4/18 anonim válasza:
a 170 centimmel én a te magasságod tartom ideálisnak,más téma,hogy mások mit mondanak.:D
Az alkat pedig csak attól függ,neked mi tetszik. A szélsőségektől(csontsovány,elhízott) eltekintve szerintem mindenkinek a saját ízlésére kell hagyatkoznia. Mivel mindenkinek más tetszik,biztos lesz,akinél lesz esélyed,de szerintem a lányok nem a testet nézik.
Vagy én vagyok csak furcsa,mert én örökké a fejét néztem és csak annyi számított,hogy magasabb legyen kicsivel tőlem(és persze amit írtam,a szélsőségeket kerüljük).:D
5/18 anonim válasza:
175 cm vagyok és gyúrós mégsincs 2 éve barátnőm.
6/18 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,de úgy érzem csak a csontjaim adják a súlyom.Szerintem olyan ez,mint a csajoknál a plusz kilók.Nekem is a vékonyabb lányok jönnek be.Úgy érzem,a formásabb lányok nem nagyon tartanának ideálisnak.Meg nincs is olyan trendi frizurám se :) Csak fél centis tüsis...
2013. nov. 26. 18:41
7/18 A kérdező kommentje:
Fura.Pedig a gyúrós,izmos palik után hamar kapnak...
2013. nov. 26. 18:42
8/18 anonim válasza:
Utánam nem nagyon pedig jóképűnek is mondanak az utcán nézne k a csajok, de amikor odamennék kapom az elutasítást.
9/18 A kérdező kommentje:
Utcán ja.. kicsi az esély...
2013. nov. 26. 18:52
10/18 anonim válasza:
Akkor hol kéne ismerkedni, ha normális csajt akarok végre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!