Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mi az, ami rögtön...

Lányok! Mi az, ami rögtön megfog egy fiúban? És mi az, ami elijeszt?

Figyelt kérdés
Lehet külső vagy belső tulajdonság is.
2013. nov. 25. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Látod, pont az ilyen primitív bunkó férgektől fordul fel a gyomrom, mint amit leírtam a válaszomban :)

a kérdés meg lányokhoz szólt, ha nem tetszik, kotródj innen.

#3 voltam.

2013. nov. 25. 23:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző, neked már a második zöld megy tőlem! :D
2013. nov. 25. 23:26
 13/18 anonim ***** válasza:

"Belső tulajdonságban elijeszt ha valaki udvariatlan, pl felugrik előttem "

Nézd még át az udvariassági szabályokat.

"Látod, pont az ilyen primitív bunkó férgektől fordul fel a gyomrom, mint amit leírtam a válaszomban :)

a kérdés meg lányokhoz szólt, ha nem tetszik, kotródj innen. "

A fogalmazási stílusod alapján te sem vagy sokkal különb nála.

2013. nov. 26. 06:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért az udvariasság tekintetében a nők se piskóták. Többen említettétek a felugrik előttetek.

Én pont azt tapasztaltam, hogy a nők azok akik előretolakodnak, pláne nagy tömegben tapasztalom ezt.

Volt olyan, akit előre akartam engedni mert nő, de még azelőtt szabályosan megpróbált vállal félrelökni.

Meg folyamat az van, hogy elvárják, hogy előre engedd felszállásnál őket, majd az összes ülőhelyet elfoglalják, ha meg feláll valaki akkor meg gyorsan rácuppannak a felszabadult helyre. Volt olyan is amikor volt egy fél nő méretnyi hely köztem és még egy ember között és a parasztja így is leült, féligmeddig rám, így kénytelen voltam felállni... Az esetek több mint a felében teljes 2 órát kell állnom tömegközön, míg beérek a munkahelyre mert udvariasnak kell lenni ugye.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy aki ilyen formán udvariatlan, az nem feltétlenül azért olyan, mert eleve egy paraszt, hanem lehet azért mert már k*rvára elege van, vagy fáj a lába, háta.

Én speciel ebből nem csinálok problémát, mindíg előre engedek mindenkit, de azért gyakran elképedve nézek, hogy miket leművelnek a nők azért mert nekik ez 'jár'

Én szeretem, tisztelem a nőket, de azért néha én is kicsit besokallok. :D

2013. nov. 26. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
#13: Csak olyan stílusban reagáltam, amilyen stílusban ő elkezdett provokálni :) ha te is követed a példáját, veled is beszélhetek így.
2013. nov. 26. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:

"ha te is követed a példáját, veled is beszélhetek így."

Téged minősítene.

2013. nov. 26. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen gyökérfajzatok nem sokszor értenek a szép szóból. Inkább őket minősíti, hogy kihozzák ezt az emberből (pl. belőlem is ki tudják hozni néha az állatot, pedig a barátaim többsége szerint jóindulatú vagyok és türelmes is az emberekkel).
2013. nov. 26. 19:28
 18/18 anonim ***** válasza:
#16: Ez a legjobb dumád...? :)
2013. nov. 26. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!