Lányok! Mi az, ami rögtön megfog egy fiúban? És mi az, ami elijeszt?
Taszít:
külső: túlsúly, igénytelenség, ápolatlanság, izzadtság-testszag, rossz lehelet stb, csúnya arc, SWAG stílus
belső: unintelligens, buta, primitív, nincs tolerancia, valamint ha empátia és humorérzék = a 0-ával, rosszindulatú, erőszakos, agresszív, feltűnősködő, túlzott hiperaktivitás, csapongó, naiv
Megfog
külső: vonzó arc, normális test, szép szemek, mély, lágy, férfias hang + jó illat, férfias stílus (ingeket imádom)
belső: nyugodt, határozott/talpraesett csendes, tájékozott, intelligens, okos, jó humorérzékű, segítőkész, megértő, ért a nőkhöz, tudja a nőt nőként kezelni.
Megfog : ápolt haj, mosoly, tartás, ápoltság.
Elijeszt: csúnya vagy gonosz nézés, ápolatlanság.
Ezek voltak a külsők.
Belső tulajdonságban elijeszt ha valaki udvariatlan, pl felugrik előttem a buszra,vagy beugrik az ajtón stb xd, illetve ha nagyon beképzelt, önimádó és lenéz másokat.
Ami nagyon kerülendő: büdös lehellet, zsíros haj, lógó fika xD, koszos körmök, túl közel áll hozzám- szinte levegőt se kapok, ha állandóan jár a szája...
Ami megfog : Jó izlés zene terén, ha sportol (szintén közös téma) , normális öltözék, mosolyogjon.. huh nem tudom :-D Hirtelen csak ennyi jutott az eszembe.
N
Külsőleg nincsenek nagy elvárásaim pedig a barátnőim szerint simán lehetne.
Engem ami taszít külsőleg: Ápolatlanság főleg az arc terén, mogorva, mérges, ijesztő tekintet, komolytalan kinézet, béna öltözködés, ápolatlan kócos haj. Ezektől a falra mászok.
Belsőleg: Hazugság, túlzott nyomulás, tiszteletlen viselkedés, érzéketlenség, 0 humor érzék.
Ami viszont megfog külsőre: A test alkat igazából mindegy én tőlem lehet nagyon kövér is ha aránylag jól néz ki a teste és arcra az a jóképű, mosolygós, kedves tekintet, az ami nagyon levesz a lábamról. Legyen jó a ruházata ha kövér akkor ha olyat visel ami nem mutatja ki az alkatát az nagyon bejövős, nem fontos nekem a menő cucc, de egy igényesebb farmer, és valamilyen feslő az nekem bejövős, főleg ha egyszerű nem agyon mintázott divat cucc. Ezen kívül, legyen jó illata, ápolt az arca, meg a körme, keze annyira nem ijeszt el ha nem ápolt mert hiába van egy nagyon jó pasi ismerősöm láttam már egy olyan kezű pasit akinek tiszta sebes meg száraz volt a bőre, ő bevallotta hogy a munkája miatt olyan neki és hiába vitte még buliba is magával a kézkrémet nem sokat segített neki de ha tesz a rossz tulajdonságai ellen valaki nekem már az nagyon bejön mert ezzel tudom hogy nem hanyagolja el magát és próbál tenni azért hogy ápolt legyen.
Belsőleg ami bejön: Kedvesség, jó hu8mor, mosolygós, de ugyan akkor komoly tekintet, lelkesedés a dolgok iránt, a legfontosabb az hogy el lehessen vele beszélgetni, legyen érdeklődő irántam, és udvarias, legyen őszinte, becsületes, és ami a legfontosabb hogy érezzem biztonságban magam, tehát legyen nagyon megbízható és határozott. Legyen önbizalma de ha egy picit önbizalom hiányos és esetleg félénk de érzem azt hogy velem bátor is tud lenni akkor az nekem nagyon bejön ha én segíthetek talpra állítani egy pasit. De a legjobban ami bejön az érzelem, ha átölel valaki és tényleg nem kényszerből hanem szeretetből csinálja amit én megérzek azzal akár percekig is eltudnék ölelkezni számomra ez a legfontosabb, és legyen egyedi a modora, nem baj ha picit mogorva de mégis ha van benne kedvesség az nálam már nyerő.
,,Taszít:
külső: túlsúly, igénytelenség, ápolatlanság, izzadtság-testszag, rossz lehelet stb, csúnya arc, SWAG stílus
belső: unintelligens, buta, primitív, nincs tolerancia, valamint ha empátia és humorérzék = a 0-ával, rosszindulatú, erőszakos, agresszív, feltűnősködő, túlzott hiperaktivitás, csapongó, naiv
Megfog
külső: vonzó arc, normális test, szép szemek, mély, lágy, férfias hang + jó illat, férfias stílus (ingeket imádom)
belső: nyugodt, határozott/talpraesett csendes, tájékozott, intelligens, okos, jó humorérzékű, segítőkész, megértő, ért a nőkhöz, tudja a nőt nőként kezelni."
Hófehérkén nőttél fel és azt hiszed te vagy az, akinél beköszönt a tökéletes herceg? Csak közlöm, akik ezt hitték szinte mind egyedül maradtak.
# 8
Mondd, miért kell minden kérdésnél egy hozzád hasonló károgó varjúnak megjelenni? Ezek teljesen normális elvárások. Én is mindig ilyen fiút/férfit kerestem, de tisztában voltam azzal, hogy hibátlan nincs.
Az okosságodhoz még annyit hozzáfűznék, hogy nem egy pasit ismerek, akire illenek legalább 90%-ban a leírtak, sőt, a barátom is ilyen. Szóval ha te nem vagy ilyen (a kommented alapján pár pontot a "taszít" mezőből meg is ismerhetünk általad a gyakorlatban itt, rögtön ...:D), akkor ne azzal próbáld csökkenteni a belső frusztrációid, hogy magaddal is megpróbálod elhitetni, hogy nem létezik ilyen fiú/férfi! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!