Hogy szolitsak meg kozhelyen lanyt, aki megtetszik?
Piacon: "Szia. Nem láttál véletlenül valahol padlizsánt? Fél órája keresem." 20:1 arányban, de van esély rá hogy elkezdtek beszélgetni.
"Utin"? Mi az?
Szia, nagyon megtetszettel, szivesen megismernelek, na van kedved egyik nap beulhetunk valahova egy kavera.
Az uti szot ne hasznald mert dedos, a kozhely mast jelent, nezd meg az ertelmezo szotarban.
Én ezt találtam ki mostanság:
Szia! Ne haragudj de eszméletlenül szép vagy és arra gondoltam, hogy ha esetleg megint összefutnánk véletlenül akkor eljöhetnél velem meginni valamit.
Mit szólsz? Bízzuk a sorsra hátha összefutunk. :)
Aztán persze elbúcsúzol tőle és megpróbálsz valahogy elé kerülni és mondhatod:
Ez biztos a sors keze, ráérsz most meginni valamit ha már így véletlenül összefutottunk? :)
Ez az én ötletem :)
Közhely? :)
Inkább közterület....
Amúgy meg bátran, lazán és humorosan. És számolj azzal, hogy elküld a fenébe, de azzal is, hogy bejön neki a merészséged. Próba szerencse!
27L
csak köszönj neki és utána mondj annyit h köszönöm, ezután tuti megkérdezi h mit köszönsz, ekkor mondd azt neki h mert csodássá tetted a szörnyű napomat a lenyűgöző szépségeddel....
na ez után már csak tudsz mondani vmit magadtól is, persze ha a lány nem sötét annyira h fel se fogja amit mondtál neki :D
hajrá, az erő veled van kis padavan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!