Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akinek érettségiig nem volt...

Akinek érettségiig nem volt barátja, mekkora az esélye, hogy majd egyetemen lesz kapcsolata?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni gimiben, egyetemre szeretnék tovább menni. Barátom eddig igazából nem volt, csak egy amolyan diákszerelem 9. osztályban, de akkor még egymás kezét se fogtuk meg. Szóval nem volt igazán senkim.

Ha elmegyek egyetemre, lesz esélyem, hogy találok valakit? Persze nem valami futó kapcsolatra gondolok, csak komolyra.

Köszönöm előre is a válaszokat!

18/L

2013. nov. 24. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el egyetemre akkor is lesz esélyed, ha elmész akkor is.:)
2013. nov. 24. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyetemen könnyebb érettebb a tàrsasàg, és inkább mernek kezdeményezni, hisz nem lesztek összezàrva egy osztàlyba ha balul sül el.
2013. nov. 24. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Semennyi. írj ha gondolod!

20f:D

2013. nov. 24. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg lehetőséged lesz ott, ne aggódj :)
2013. nov. 24. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Realitás alapján nem sok! Én is ilyen tapasztalatlan voltam, meg visszahúzódó gimiben, nem is vittem túlzásba a szerelmi életemet az egyetemen. Jó, jártam 1,5 évig egy lánnyal, de ennyi onnan.
2013. nov. 24. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Visszahúzdónak egyáltalán nem mondanám magam :) Csak nem szeretek eljárni bulizni, mert nem ilyen Budapest méretű városban lakok, így nincs sok bulilehetőség. Ami meg van, oda nem szívesen mennék el, mert a város azon rétege van ott (12-20 éves korig), akik csak részegen kelletik magukat, minden héten mással kavarnak a bulikban és hírük van. Én ezt nem szeretem, így nem megyek el.
2013. nov. 24. 17:35
 7/7 anonim válasza:
Ez nem mérvadó, hogy eddig nem volt barátod és akkor ezután sem lesz valószínű. Nekem sem volt gimiben senkim, mert nem nagyon jártam bulikba, én meg még visszahúzódó típus is vagyok. Aztán az egyetemi évek alatt volt egy két éves kapcsolatom, majd jött egy újabb fiú, akivel már nyolc éve együtt vagyok. Közben meg még akadtak más jelentkezők is, akiket elutasítottam. Sokkal több lehetőség van ismerkedésre az egyetemi évek alatt, mint gimiben. Ne kell aggódnod ezen.
2013. nov. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!