Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pesten melyik aluljáróban...

Pesten melyik aluljáróban találok prostit? és mennyi a díja?

Figyelt kérdés

2013. nov. 24. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez, amit a 10-es írt, a fenyegető huhogás egy hülyeség. Lehet, hogy előfordult valakivel, de a valóságban ezerből egy. Mindegyiknek önös érdeke, hogy orvoshoz járjon.
2013. nov. 26. 16:22
 12/17 A kérdező kommentje:
az a valaki meg aki prostihoz megy és nem használ kotont az meg is érdemli hogy elkapjon valamit...szerintem...
2013. nov. 26. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Pedig az lenne az jó, ha már fizetek és sokat, hogy gumi nélkül szexelhessek. Úgy az igazi élvezet !
2016. jan. 26. 16:42
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Én olyat hallottam, hogy elment prostihoz a srác, és reggelre pinája nőtt! Elkapta a csajtól a vagináját.

Amúgy nem értem ki visz rá valakit, hogy Pesten az utcán qrvázzon... nemigaz nincs plusz pár ezred, hogy kinézz neten valami csajt, felmenj egy igényes lakásba, ahol van türcsi, szájvíz stb...és megkeféld a franciaágyon. A tükörbe még látnád is a gnóm fejedet , miközben beledurrantod a genetikádat.

Komolyan bäszki, kolduljatok már össze plusz 3-4 ezret, vagy hívjatok fel, adok kölcsön :D Egy utcai ázott prosti egyáltalán hogy fürdik? Mivel mossa ki a fäszmolekulákat a szájából cida után? Merít egy fogmosópohárral a pesti lefolyóléből és öblöget egyet? Vagy vesz a trafikban egy mangólevet és azzal?

2016. jan. 26. 17:41
 15/17 anonim válasza:
Utolsó , az igaz hogy van szájvíz meg türcsi, meg franciágy, de a 90 százaléka átverős lehúzós a lakáson lévő qváknak, ameddig kifogsz egy korrektet addig belefutsz 3-4 átverősbe aki unottan cibálja a farkad , és húzza száját hozzá nem érhetsz nyavajog mindenért , siessél már idő van jön a másik vendég.. stb.. az igaz hogy az utcai qva is siettet , de nem mindegy 15 ezerrel vágnak át vagy csak 4-5 el.. én azt mondom qvához csak szopatni jó menni franciára.. kefélni nem jó mert a legtöbb nőn látni alig várja hogy húzzál a pithaba már.
2017. jan. 20. 16:42
 16/17 anonim válasza:
100%

Voltam már Pesten 3 prostinál

Interneten találtam rájuk ezek közül az egyik vállalta be gumi nélkül igaz +5 ezret kellet fizetnem de úgy kifacsart hogy alig bírtam lábra állni utánna még tisztára is nyalta

2020. okt. 17. 22:14
 17/17 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne hogy hol találni olyat akihez én megyek oda és nem telefonon kell hívni, hanem szemtől szembe beszélek vele
2021. dec. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!