Pesten melyik aluljáróban találok prostit? és mennyi a díja?
Én olyat hallottam, hogy elment prostihoz a srác, és reggelre pinája nőtt! Elkapta a csajtól a vagináját.
Amúgy nem értem ki visz rá valakit, hogy Pesten az utcán qrvázzon... nemigaz nincs plusz pár ezred, hogy kinézz neten valami csajt, felmenj egy igényes lakásba, ahol van türcsi, szájvíz stb...és megkeféld a franciaágyon. A tükörbe még látnád is a gnóm fejedet , miközben beledurrantod a genetikádat.
Komolyan bäszki, kolduljatok már össze plusz 3-4 ezret, vagy hívjatok fel, adok kölcsön :D Egy utcai ázott prosti egyáltalán hogy fürdik? Mivel mossa ki a fäszmolekulákat a szájából cida után? Merít egy fogmosópohárral a pesti lefolyóléből és öblöget egyet? Vagy vesz a trafikban egy mangólevet és azzal?
Voltam már Pesten 3 prostinál
Interneten találtam rájuk ezek közül az egyik vállalta be gumi nélkül igaz +5 ezret kellet fizetnem de úgy kifacsart hogy alig bírtam lábra állni utánna még tisztára is nyalta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!