Pesten melyik aluljáróban találok prostit? és mennyi a díja?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 16:48
1/17 anonim válasza:
Keress egy Izabella nevű nőt, a Blaha könyékén szokott lógni, nagyon jó csaj, az orra a legszebb, no meg a modora.
2/17 A kérdező kommentje:
hát ha így mondod akkor gondolom kamu...
2013. nov. 24. 16:51
3/17 anonim válasza:
MIT AKAR EZ A HITLEEEER?
Komolyra fordítva Nyugati aluljáró, Blaha környéke, Üllői úton este a Népliget és a Klinikák között.
4/17 A kérdező kommentje:
kössssz
2013. nov. 24. 16:52
5/17 anonim válasza:
VIII. kerületben még aluljáróba sem kell menned. pl az Orczy téren a villamosmegállóban a telefonfülkénél szokott állni egy beexezett csaj. de ha simán sétálsz az utcán, és látsz egy "várakozó" csajt, elég, ha megnézed, és le fog szólítani, hogy akarsz -e valamit. ha válaszolsz neki, akkor egyből jön a gorillája, megegyeztek az árban, és viheted.
6/17 anonim válasza:
A Nyugati téri aluljáróban vannak prostik, de azok nagyon szakadtak. Az aluljárókban jobbat nem találsz, csak koszosat és büdöset. Viszont keresd a kukkoldákban a körúton, ott tényleg találsz igényeset, szépet, ápoltat is. Mondjuk ott kétszer drágább, de megéri.
7/17 A kérdező kommentje:
kösz. nem vagyok nagy pesti csak most költöztem fel erre. hol vannak azok a kukkoldák?
2013. nov. 24. 16:58
8/17 anonim válasza:
Sétálj a körúton mondjuk az Üllői úttól a Duna felé... lesz ott kukkolda, nem is egy. Ha azt írják, hogy "Peep Show", akkor az az..
9/17 A kérdező kommentje:
értem kössz
2013. nov. 24. 17:04
10/17 anonim válasza:
Egy ismerősöm elment prostihoz.
Gumi nélkül csinálta és olyan betegsége lett....
Le kellett fejteni a bőrt meg a gennyet róla...
Így menjetek prostihoz.><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!