Csajok, nektek a határozottabb vagy a kicsit "szerencsétlenebb" fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
nyilván a határozott a férfias, de egy barátnőmnek nagyon tetszik egy színész és küldözgetett róla interjúkat, és olyan szerencsétlen meg vicces az az ember, hogy hihetetlen édes, és most épp úgy vagyok vele, hogy olyan jó lenne egy ilyen pasi :D2013. nov. 24. 13:26
1/8 anonim válasza:
általában azt mondanám, hogy a határozott, pláne mert egy kapcsolatban legalább az egyik félnek annak kéne lennie, de voltam már szerelmes szerencsétlenebb pasiba is. minden volt, csak épp macsónak nem lehetett mondani :), de én imádtam.
2/8 anonim válasza:
Melyik színész ?
Egyébként határozott, de ha nekem a külső nagyon fontos, tehát ha jól néz ki és szerencsétlen az se baj.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
James McAvoy. pedig szerintem az a pasi kifejezetten ronda, de olyan édes, hogy szerelmes vagyok belé *.*
2013. nov. 24. 13:44
4/8 anonim válasza:
Nekem ez a pasi nem tűnik szerencsétlennek.
6/8 A kérdező kommentje:
de azért olyan kis béna :D vmi interjúban összekevert egy festőt meg egy zeneszerzőt vagy kit és olyan zavarba jött, nagyon édes volt :D
2013. nov. 24. 14:26
7/8 anonim válasza:
ó, meg tudlak érteni, imádom ha egy pasi zavarba jön...
8/8 anonim válasza:
Ez jön be a csajoknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!