Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudom jól érezni...

Miért nem tudom jól érezni magam egy buliban sem? Alkohol pro, vagy kontra?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy részegen, vagy józanul megyek bulizni, képtelen vagyok jól érezni magam..:/ józanul (pl most) nemigazán tudok mit kezdeni magammal táncoló emberek között. Beszélgetni meg az üvöltő zene miatt nemigen lehet.

Részegen, jobb azért a szitu, de akkor sem vagyok felszabadult. Teljesen mindegy mennyit iszok. Sokszor inkbb magamba fordulok, és külön elvonulok, akár zenét hallgatni egyedül, akár beszélgetni valakivel.

Nemigazán tudok ismerkedni, zárkózott vagyok, és bunkó olyan lányok felé, akiknek már az első nézéséből látom, hogy senkinek néz.

Pár szót rólam: 178 cm vagyok, 78kg , fekete haj, barna szem, borosta, stílusos öltözködés, és nemrég kezdtem kondizni.

22 vagyok, mögöttem 7 év tulajdonképpen kapcsolatból kapcsolatba való ugrással, egy éjszakásokkal, és két tényleg komoly barátnővel.

4 hónapja senkim sincs, és 2 hónapja nem is voltam lánnyal. Lehetnék, alkalmiból nincs hiány, de nem vágyom rá. Hihetetlenül hiányzik a szerelem, és a szeretet az életemből. Egy lány igazi, szenvedélyes csókja, érintése, suttogása a fülembe "szeretlek"...

Úgy érzem, talán soha nem lesz részem már szerelemben, hiszen 2 szer eltalált már az a bizonyos nyíl.

Sajnos az exeim miatt, elég nagy az igényem, mondhatni nagyobb mint amilyen pasi vagyok (szerintem), a környezetem szerint meg ez hülyeség, mert elvégre ne álljak le átlag alatti lányokkal.

Akinek van sejtése, mi lehet velem a baj írjon pár mondatot.

Lassan eljutok arra a szinre, hogy tényleg lehetséges lenne, hogy csak a pszichologus segítene?

Kretének, okoskodók, kíméljenek. Köszi.

2013. nov. 24. 01:12
1 2
 11/11 Költőnő? ***** válasza:

hát én a legnagyobb gondot abban látom, h nem tudsz jól meglenni magadban. Az nem baj, ha vki vágyik társra, de h önmagában egyáltalán ne tudjon kiteljesedni és ez egy társtól függjön... Az komoly baj. Ha bp-i vagy őket ajánlom figyelmedbe, értenek ehhez: www.magadert.hu.

Keresd meg őket, hidd el, segíteni fognak, csqak adj nekik egy alkalomnál több esélyt! Sok sikert a változáshoz!

2013. dec. 2. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!