Nagyon gáz ha férfi létemre nem bírom a piát? Sok italnak már az ízére is a hányinger kerülget, főleg a tömények és a rum. Jobb napjaimon iszok ezt-azt, de általában a hányinger kerülget az összestől, miután megittam. Sok lány 3x képes kiinni engem.
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:13
1/15 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Sőt, még a javadra is írható, mert fix hogy nem leszel alkoholista férj:)
2/15 Moszuke válasza:
na ezt nem tudtam, hogy a férfi ismérve az is, hogy jól bírja a piát..
(nem gáz)
3/15 A kérdező kommentje:
de bulikban általában rosszul leszek, meg kidőlök még a legelső csaj előtt..
2013. okt. 24. 20:15
4/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Ez egy nagyon jó pont a lánynál.:)
5/15 anonim válasza:
az olyan csajok, akiknek már volt 1-2 kellemetlen élménye részeg fiúk miatt, ezt értékelni fogják (és nem is kell durva dologra gondolni, csak hogy h.lyén viselkedő/lekoptathatalan/szép szóból nem értő stb. részeg pasikkal találkozott, akiktől nem a vágy hanem az undor fogta el)
6/15 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát nem leszel alkesz valószínűleg és kevés pénzből is széttudod csapni magad. Egyébként én se nagyon bírom a piát, de nem hinném hogy ettől kevésbé lennék férfi. (egyél előtte sokat és akkor többet fogsz bírni, ha mindenképpen ki akarod tolni a tűréshatárodat)
7/15 anonim válasza:
Nem gáz, amúgy is egészségtelen vacak. Én is csak torokfájásra iszok reggelente. Saját születésnapomon és szilveszterkor. Esetleg, ha haverokkal vagyok egy szórakozóhelyen vagy csak sütögetünk, de ilyenkor max 1 üveg sört.
8/15 anonim válasza:
Nekem is van ilyen srác ismerősöm. Azért barátkozok vele évek óta, mert komoly gondolkodású ezt szeretem.
Ő teljesen antialkoholista. Azt egy kicsit túlzásnak tartom, hogy ünnepekkor se koccintson, ha nem is tiszta alkohollal, de egy pohár őszilébe is bele lehet tenni egy kis fehérbort, vagy boros koláról is hallhattál már.
Nő létemre nekem is max. 1 sör megy le egy buli alatt, sokszor csak annak a fele és borból is csak egy kis minőségit iszok alkalmakkor, vagy pezsgőből. Soha de voltam részeg.
Tömények, whisky, jager pedig teljesen távol állnak tőlem ...
9/15 Pain for Pleasure válasza:
Nálam hatalmas plusz pont, ha egy srác nem bírja az alkoholt, mert én se szeretem. :)
10/15 anonim válasza:
a legkisebb mértékben sem gáz.Már miért lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!