Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi legyen a következő lépés...

Mi legyen a következő lépés egy férfi felé? L/21

Figyelt kérdés

A mosolygáson meg a szemezgetésen túl vagyunk. Egyszer elmondta a pasi ,hogy tetszem neki,mindig feltűnően néz és mosolyog ,sokszor bókol. Kérdezte ma ,hogy mennyire próbálkozhatok,de én olyan gyáva vagyok amikor mellette vagyok,hogy semmit se merek vele kapcsolatba mondani,se olyat ,hogy jól néz ki vagy valami,egyszerűen félek tőle.

Mit tegyek? Mit mondhatnék én is neki,hogy rájöjjön ,hogy tetszik? Nem annyira nyomulós kéne. Értelmeseket köszönöm

2013. okt. 22. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
semmit, ha olyan béna, hogy nem tud kezelni, akkor nincs is értelme kavarnod vele. nem a te feladatod udvarolni, hanem neki.
2013. okt. 22. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem kár lenne elcseszni a lehetőséget. mondd meg neki, hogy mi lenne ha elmennénk ekkor és ekkor ide és ide, van-e kedved, ráérsz-e stb stb :) engem már hívott meg így lány, nem volt benne semmi rendkívüli, nagyon jó is volt :)
2013. okt. 22. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

A tettek mindig többet érnek mint a szavak. Mutasd meg neki tettekkel hogy mit szeretnél tőle.

Térdelj elé és sz*opd ki a f*aszából az utolsó csepp g*ecit is. És nem felejtsd el lenyelni.

2013. okt. 22. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már illene felismerni a srácnak a szitut. Próbálkozhatsz te is, de könnyen lehet, hogy csak egy dugás lesz belőle.
2013. okt. 22. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!