Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi az ágyban találja nejét egy másik férfival mi az elfogadott lépés?
Én ugyan nő vagyok, de tudom, hogy a párom a lehető legnagyobb nyugalomban odamenne a szekrényhez és elkezdene pakolni.
(nagyon szeretjük egymást, 20 éve együtt vagyunk)
Én üvöltöznék és földhöz vágnék egy két dolgot majd beszólnék valami "cseszd meg!" jellegű dolgot és bezárnám az ajtót és lelépnék.
A páromban onnantól már nem bíznék, a másik pasi meg nem tehet semmiről ha úgy vesszük. Persze ha pl. barátom lenne és ismerném akkor kiosztanám őket rendesen valszeg be is húznék neki.
Igazából nem tudom, még nem kerültem ilyen helyzetbe, vagyis nem igazán...
Mellesleg ha az én lakásom lenne akkor úgy ahogy vannak félig felöltözve vagy meztelenül kidobnám mindkettőjüket a lakásból az 100%. És bezárnám az ajtót. :)
Én ugyan nő vagyok és nem voltam még ilyen helyzetben, de ha megtörténne, akkor pimjaszul vigyorogva csak annyit mondanék, hogy -Fejezzétek be nyugodtan.
Természetesen szakítanék a párommal, miután megtudtam a megcsalás okát, hiszen ha megcsal, akkor lehet én is hibás vagyok.
És ki az erősebb?
Van-e fegyvere?
Mindezektől+vérmérséklettől függ, mindenesetre GAME OVER!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!