Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi az ágyban találja nejét egy másik férfival mi az elfogadott lépés?
A férjem együtélt a volt barátnőjével 2 évvel a megismerkedésünk előtt lett "végük".
Baromi sokat dolgozott vett egy lakást, a csaj odaköltözött. Továbbra is baromi sokat dolgozott, vett egy kocsit a csajnak. Egyik nap megy haza, hulla fáradt, 2 órával előbb is érkezett. Benyitott az ajtón, még az íróasztalához is odament halkan, hogy fel ne "ébressze" a csaj, mikor a fiú száját elhagyta az Úristen szó! Meglepődött a drága gondolom :)
Férjem odafordult, akkor esett le neki a helyzet. Csak ennyit mondott: -Mivel jogilag ez az én lakásom, kérlek szedd össze a cuccod és távozz!! Addig kimegyek a konyhába.(ez a srácnak szólt)
Srác elhúzott, persze a csaj magyarázkodott. Akkor már egy kicsit idegesebb volt a férjem, de közölte a csajjal, hogy ő most akkor elmegy 2 órára, és mire visszajön egy darab holmiját nem akarja itt látni, a kulcsot pedig dobja a postaládába. :)
Hát náluk ennyi volt sztori
Nagyon egyetértek azzak, hogy nem a "harmadikat" kellene agyonverni, lehet, hogy szerencsétlen azt sem tudta, hogy foglalt az illető... (persze magam felé húz a kezem, de én voltam már olyan szituban, hogy nős pasival feküdtem le, de ő váltig állította, hogy senkije sincs...)
Én biztos totál ideges lennék, de megpróbálnám ezt titkolni, és nagyon tetszik az a megoldás amit valamelyik hsz- ban írt valaki, ahogy a férje a volt nőjét találta egy ágyban valakivel... sztem sokkal jobban fáj a másiknak (aki megcsal) az, ha nyugodt vagyok, mintha üvöltenék vele és törtnék- zúznék. Azért remélem nem kerül sor erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!