Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a férfi az ágyban találja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi az ágyban találja nejét egy másik férfival mi az elfogadott lépés?

Figyelt kérdés
Úgy értem kezdje el verni a férfit, rohanjon el vagy mi? Ezen most úgy elgondolkodtam (nem vagyok ilyen helyzetben) csak ti hogyan viselkednétek?
2009. ápr. 3. 14:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Aki lepontozgat az biztos a szerető ugyebár...
2009. ápr. 3. 15:20
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

A férjem együtélt a volt barátnőjével 2 évvel a megismerkedésünk előtt lett "végük".

Baromi sokat dolgozott vett egy lakást, a csaj odaköltözött. Továbbra is baromi sokat dolgozott, vett egy kocsit a csajnak. Egyik nap megy haza, hulla fáradt, 2 órával előbb is érkezett. Benyitott az ajtón, még az íróasztalához is odament halkan, hogy fel ne "ébressze" a csaj, mikor a fiú száját elhagyta az Úristen szó! Meglepődött a drága gondolom :)

Férjem odafordult, akkor esett le neki a helyzet. Csak ennyit mondott: -Mivel jogilag ez az én lakásom, kérlek szedd össze a cuccod és távozz!! Addig kimegyek a konyhába.(ez a srácnak szólt)

Srác elhúzott, persze a csaj magyarázkodott. Akkor már egy kicsit idegesebb volt a férjem, de közölte a csajjal, hogy ő most akkor elmegy 2 órára, és mire visszajön egy darab holmiját nem akarja itt látni, a kulcsot pedig dobja a postaládába. :)

Hát náluk ennyi volt sztori

2009. ápr. 3. 15:35
 13/28 anonim ***** válasza:
42%
Az én férjem beszállna a buliba... :D
2009. ápr. 3. 16:20
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
en is no vagyok de ha en meglatnam ilyen helyzetbe a paromat, hat eloszor is oda mennek jol belerugdosnek a t... be a csajt megtepnem,de ugy megvernem hogy nem lenne kedve tobbet meg a sexhez se, aztan szepen anyaszult meztelenul kivagnam a not a lakasbol a ferjemet meg utanna a holmijaival egyutt aztan koccc egy eletre!!
2009. ápr. 3. 16:28
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
a pasast leverném a legelső mozdulattal.
2009. ápr. 3. 16:46
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
Milyen egyértelmű, hogy meztelenek,mi? ;/
2009. ápr. 3. 17:12
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon egyetértek azzak, hogy nem a "harmadikat" kellene agyonverni, lehet, hogy szerencsétlen azt sem tudta, hogy foglalt az illető... (persze magam felé húz a kezem, de én voltam már olyan szituban, hogy nős pasival feküdtem le, de ő váltig állította, hogy senkije sincs...)

Én biztos totál ideges lennék, de megpróbálnám ezt titkolni, és nagyon tetszik az a megoldás amit valamelyik hsz- ban írt valaki, ahogy a férje a volt nőjét találta egy ágyban valakivel... sztem sokkal jobban fáj a másiknak (aki megcsal) az, ha nyugodt vagyok, mintha üvöltenék vele és törtnék- zúznék. Azért remélem nem kerül sor erre...

2009. ápr. 3. 17:50
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Én egyszerűen mondanám,hogy szépen költözzön ki (remélem,enyém a lakás...),de nem ölnék meg senkit. Az ö szarszágaikért még én menjek börtönbe?
2009. ápr. 3. 20:56
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
szintén nő vagyok, de én is megverném őket (persze ha tudnám), de az üvöltözés se maradna el, vmit széttörnék meg ilyenek. Aki az ilyen helyzetet nyugodtan tudná kezelni, az előtt le a kalappal, de én nagyon kiakadnék az tuti
2009. ápr. 3. 22:04
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
Verd szájba a nőt,mert a férfi hiába füzi ha a nő nem akarja,nem áll kötélnek.
2009. ápr. 3. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!