Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik, és évfolyamtársam. Én szeretném, ha adnánk a dolognak egy esélyt, azonban nem merem elmondani neki. Ennek az önbizalomhiánynak három főbb indoka van:

1)

Ha visszautasít, akkor nap, mint nap találkoznunk kéne, ugyanis minden nap vannak közös óráink (angol és matek/nyelvtan).

2)

Elég kövér vagyok (182 cm, 80 kg).

3)

Az is hátrány lehet, hogy néhány év múlva többet vár majd el - megjegyzem jogosan -, de én házasság előtt nem szeretnék senkivel lefeküdni... :(

Nos?

2013. nov. 24. 00:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Olvasom, az első 2 pontot, mondom áh, beírom, hogy hajrá, menj oda, ha pedig elküld akkor így jártál de legalább megpróbáltad de a harmadik pont végét elolvasva, nos így semmit, forever alone...
2013. nov. 24. 00:35
 2/9 zotanbro ***** válasza:
hagyd szerintem.
2013. nov. 24. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"de én házasság előtt nem szeretnék senkivel lefeküdni... "

good luck bro!

2013. nov. 24. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne szarj oda, ahol eszel. évfolyamtárssal, lakótárssal, munkatárssal nem szerencsés kezdeni.
2013. nov. 24. 01:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem egészen ilyen válaszokra számítottam... :(
2013. nov. 24. 11:40
 6/9 anonim válasza:

Figyelj :) egy próbát megér a dolog... ezzel semmit sem veszíthetsz:) ne félj.. tudom könnyű beszélni itt meg és a stb. Amúgy ha a csajszinak tetszenél, akkor a súlyod nem probléma .És ami az utolsó kérdést illeti, picit fura, egyébként miért nem ? Pedig jó dolog :) Mondjuk szerintem ha netán összejönne a dolog, akkor nehéz ügy lesz a sex téma kettőtök között. Bonyolult. De azért próbáld meg! :)

Sok sikert.. 17/L

2013. nov. 25. 01:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz:

1., hogy megkéred menjen el Veled Mikulás ajándékot venni az anyukádnak, mert ehhez Te nem értesz és szeretnéd kikérni a véleményét.

2., már most azonnal úgy mész hozzá, hogy megkéred a kezét.

Ui.: Nem kell, hogy szexelj az esküvőd előtt, de az orális kényeztetést azt nem tiltja a Biblia. és akkor a lány is boldog lesz és a szüzességed is megmarad.

2013. nov. 27. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Utóirat: nem néhány ÉV múlva vár el többet, hanem néhány hét (vagy nap) múlva. Akár a második randin ágyba viheted, ha tetszel neki. (a 80 kiló az semmi, a vízilabdások azt mondják, hogy 100 kiló alatt nem férfi a férfi.)
2013. nov. 27. 22:31
 9/9 anonim válasza:
Én személy szerint kalácsot fonnék a fütyimből.
2013. nov. 27. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!