Mit csinálnátok a helyemben?
Van egy lány, aki tetszik, és évfolyamtársam. Én szeretném, ha adnánk a dolognak egy esélyt, azonban nem merem elmondani neki. Ennek az önbizalomhiánynak három főbb indoka van:
1)
Ha visszautasít, akkor nap, mint nap találkoznunk kéne, ugyanis minden nap vannak közös óráink (angol és matek/nyelvtan).
2)
Elég kövér vagyok (182 cm, 80 kg).
3)
Az is hátrány lehet, hogy néhány év múlva többet vár majd el - megjegyzem jogosan -, de én házasság előtt nem szeretnék senkivel lefeküdni... :(
Nos?
"de én házasság előtt nem szeretnék senkivel lefeküdni... "
good luck bro!
Figyelj :) egy próbát megér a dolog... ezzel semmit sem veszíthetsz:) ne félj.. tudom könnyű beszélni itt meg és a stb. Amúgy ha a csajszinak tetszenél, akkor a súlyod nem probléma .És ami az utolsó kérdést illeti, picit fura, egyébként miért nem ? Pedig jó dolog :) Mondjuk szerintem ha netán összejönne a dolog, akkor nehéz ügy lesz a sex téma kettőtök között. Bonyolult. De azért próbáld meg! :)
Sok sikert.. 17/L
Két dolgot tehetsz:
1., hogy megkéred menjen el Veled Mikulás ajándékot venni az anyukádnak, mert ehhez Te nem értesz és szeretnéd kikérni a véleményét.
2., már most azonnal úgy mész hozzá, hogy megkéred a kezét.
Ui.: Nem kell, hogy szexelj az esküvőd előtt, de az orális kényeztetést azt nem tiltja a Biblia. és akkor a lány is boldog lesz és a szüzességed is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!