Barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
Hosszú évek után úgy tűnik beleestem egy lányba. Meg is kérdeztem tőle hogy van-e barátja, persze hogy van. Mivel így a randizás szóba sem jöhet barátként ismerkedem vele tovább.
Vajon a barátságból később lehet más is az ő részéről?
Vagy lépjek túl rajta hogy ez a hajó elment és csak barátok lehetünk?
2013. nov. 23. 21:20
1/5 anonim válasza:
Ez a kérdés elég érdekfeszítő számomra. Nekem van egy legjobb barátnőm 6 éve és én kicsit mintha bele lennék zúgva, kétszer már kicsit ittasan lefeküdtünk, de hogy valami tartós kapcsolatunk legyen arra elég kevés esélyt látok:( szerintem nálad is hasonló lehet max a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Nekem két nagyon jó lánybarátom is bevallotta már, hogy többet éreznek mint barátság. Szóval lehet belőle később akár több is, de ne éld bele magad. Van, hogy a másik nem akar többet és csak barátság marad.
4/5 anonim válasza:
A szerelem sokkal megbizhatóbb, és verifikálhatóbb, ha barátság ból izzik ki! Ugyanis a barátság alatt az ember nem "viselkedik", adja önmagát, s a partnerek kiismerik egymás minden oldalát, ami a szerelemben a legfontosabb. Ez a magbizhatóság záloga. A szerelem pedig a megbizhatóságra alapszik hosszú távon, és nem annyira a vágyra. Nekem a legjobb szerelmeim barátságból, a barátság egy szenvedélyes fokán lángoltak fel. 4 és 6 évig tartott mindkettõ. Aztán hirtelen vágyból megnõsültem 2 hónapos ismeretség után, és a barátságot nélkülözõ házasság elmenstruált 1 év után. Ennyi.
5/5 R.Nina válasza:
Szerintem lehet belöle valami. De az is közbe jön ,hogy milyen a természete, és ,hogy ő szerinte lehet a fiu és lány barátság között több is .. ha azt mondja igen akkor eggyel előrébb jutotál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!