Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból lehet szerelem?
Figyelt kérdés
Volt osztálytársammal ugyanúgy elvagyunk mint azelőtt. De én többet érzek iránta mint csak barátság.2013. okt. 31. 20:34
3/9 anonim válasza:
Simán! Sok sikert! Tessék szerelmet vallani! Drukkolok! :D Majd írj, hogy hogy ment! :D
5/9 anonim válasza:
A te részedről igen lehet szerelem. Hogy az ő részről, hogyan állnak a dolgok tőle kérdezd. De jó ha tudod, hogy nagyon kicsi az esély arra, hogy ő is úgy érez irántad mint te ő iránta. De én a helyedbe nem tenném kockára a barátságom. Tapasztalatból mondom. Remélem tudtam segíteni. :)
6/9 anonim válasza:
Lehet baratsagbol szerelem! Mondd el neki mit erzel iranta, ha nem teszed meg banni fogod es azon fogsz ragodni, hogy mi lett volna, ha... Szerintem megeri kockaztatni, de te tudod!:)
7/9 anonim válasza:
miért kéne a barátságnak megszakadnia ha a másik mégsem érez többet? voltam már én is ilyen helyzetben... én szerettem bele egy barátomba... megbeszéltük.. túl léptünk rajta... a mai napig barátságban vagyunk! (több évvel ezelőtti történet) sőt a férjemmel is barátsággal kezdődött a kapcsolatunk és utána alakultak át az érzelmeink! :) csatlakozom az előttem szólóhoz... mond meg neki... jobb tudni az esetleges rosszat mint folyamatosan vágyakozni egy álom után... azt le tudod zárni.. a vágyakat meg csak tolod magad előtt... de szurkolok! :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem igen is lehet barátságból szerelem, de szerintem először kérdezz rá nála, hogy ő mit gondol erről, és utána döntsd el, hogy kockára teszed a barátságotokat, vagy sem.
9/9 anonim válasza:
Barátságból szerelem? Elég húzós téma. Egyszer már pórul jártam ilyen módon. Legjobb fiúbarátomnak bevallottam hogy szerelmes vagyok belé(hülye voltam nem kellett volna elmondani) és erre ő halál komolyan közölte hogy nem érez semmit. Nem akarom, hogy így járj mert nagyon rossz érzés.Hiányzik mint barátom, de hát ezek után még szép hogy nem közeledik felém:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!