Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátságból szerelem? (Bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy évvel ezelőtt megismerkedtem egy sráccal. Nagyon jó barátok lettünk és azóta szinte mindent megosztunk egymással és kb szavak nélkül értjük egymást. Olyan három hónappal ezelőtt egyik este elgyengültünk és lefeküdtünk. Az eset után megegyeztünk, hogy nem keverünk a barátságunkba érzelmeket és ha úgy akad és megismerkedik valamelyikünk mással akkor vége.

Ez működött is egy ideig, de az a gond, hogy én azt hiszem beleszerettem, pedig megegyeztünk, hogy a kapcsolatunk nem működne. A legrosszabb, hogy őt sem értem, mert folyton áthív (nem csak szexre!), órákat beszélgetünk és egész nap chatelünk, ha nem együtt vagyunk. Bárhova megy mindig elmondja, és nem csajozik, pedig a megegyezés szerint lehetne, mégsem mondtuk ki, hogy na, akkor most mégis járunk.

Nem tudom mit gondoljak, annyira nem egyértelmű az egész, nem akarok reménytelenül álmodozni sem, de nem értem őt.

Nektek mi a véleményetek, lehet ez valaha is több, olyan mintha félne elköteleződni?

2013. szept. 26. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
mi miatt nem működne?
2013. szept. 26. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szerelem annélkül h. kimondjátok.
2013. szept. 26. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
elszúrtátok
2013. szept. 26. 21:39
 4/7 A kérdező kommentje:
egy helyen dolgozunk, ahol nem néznék jó szemmel és neki nagyon fontos a karrier
2013. szept. 26. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez most fájt....

pedig ezt igazán megbeszélhetnétek.

2013. szept. 26. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
mi is ugyan így kezdtük, azóta együtt vagyunk :)
2013. szept. 26. 21:47
 7/7 anonim válasza:
Istenem .. 1 próbát meg ér szereted nem hát ha igen akkor kérdezd meg semmit nem vesztesz rajta gondolj bele megkérdezed és 1ből rá vágja hogy IGEN járjunk na akkor ?? :D szóval kérdezd meg tőle ezt javaslom
2013. okt. 10. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!