Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés

Van olyan aki összejött a legjobb barátjával?

Mik a tapasztalatok (Előny? Pl. Tudjátok mi jó a másiknak mert nagyon jól ismeritek egymást..

Hátrány? Pl. Szakítás után akár a barátságnak is vége lehet..)?

Hogy érhetném el hogy 1 lány aki barátként tekintsen rám, (viszont én szeretem) azt érezze irántam amit én iránta?

2013. okt. 11. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. okt. 11. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:

igen van ilyen.. :)

általában az ilyenekből boldog kapcsolat lesz.

mond el neki..

2013. okt. 11. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
mond el neki, elvégre te vagy a pasi nem? Ki tudja még talán esélyed is lehet nála. Amíg nem lépsz semmit, nem tudhatod.
2013. okt. 11. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Hátrány bizony, hogy a szakítással a barátság is megszűnik.Bár azért létezik ellenpélda....

Én azt mondom, hogy barátság max akkor létezik igazán nő és férfi között, ha az egyikük a saját neméhez vonzódik,és közben a másik számára külsőre is semmilyen hatással nincs rá(tehát nem tartja vonzónak).

2013. okt. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!