Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy csaj jófejnek tart de...

Ha egy csaj jófejnek tart de nem jövök be neki igazán akkor szerintetek van értelme küzdenem érte?

Figyelt kérdés
bármit megtennék hogy összejöjjek vele... persze normális kereteken belül
2013. nov. 23. 21:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

szerintem ne add fel :) velem történt olyan, hogy egy fiúval, aki nem tetszett, hirtelen jóba lettünk. Közeledett felém meg minden.. és én teljesen odalettem érte...

Azóta ő sajnál le.. de ez már más sztori :)

Hajráá :) 18L

2013. dec. 5. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Én is így jártam csak fordított esetbe. Belezúgtam egy fiúba nem tetszem neki. Én sajnos feladtam, mert nem látom be mit tehetnék. Nem tudom elfelejteni a srácot, de nem tudom hogyan ismerhetném meg jobban. A fiúknak ennyivel könnyebb
2013. dec. 14. 07:03
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Nincs. A lányoknak csak a külső számít. Ha külsőre nem tetszel neki, lehetsz bármilyen belülről, nem fog összejönni veled.
2014. febr. 1. 10:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát ez... elég zavaró! :/
2014. febr. 3. 06:23
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
igen ez igy van ha nem tetszel neki külsőre, akkor nem mondom hogy lehetetlen de annyira nehéz hogy megpróbálni sem érdemes, csak elpazarolt idő, és sok bosszúság
2014. febr. 11. 06:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ha bepróbálkozol másképp fog látni, de mindig ott lesz hogy alapjábavéve nem jöttél be neki, szóval ebből nagy kölcsönös vonzódás sosem lesz, így hosszútávú kapcsolat sem. Én jöttem már össze olyan fiúval akihez nem vonzódtam, olyan volt mint egy barátság úgy is.. de nem tudtam lefeküdni vele meg semmilyen közeledését se elfogadni, max csókot mert egyszerűen nem volt kémia. Így sok értelme nem is volt mert utána vége lett a barátságunknak is, szóval nem érte meg.
2014. ápr. 22. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak bosszúság és időpazarlás.
2014. ápr. 22. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom,hogy MINDENKINEK a külső az elsődleges szempont.Nyilván csak olyan emberhez tudsz vonzódni,aki tetszik is külsőre,aki mást mond,az hazudik.Nézd,ez a lány nem tud rád férfiként nézni,szóval kár is a dolgot erőltetned.Persze törheted magad még egy darabig,csak felesleges.
2014. ápr. 22. 16:27
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ilyen cipőbe és vagyok is 15/L ... a mostani egyik legjobb barátomat (aki fiú) az elején én is azt mondtam neki hogy "még nem ismerem így nem tudom hogy mi lenne belőle szóval azt mondtam hogy nem lehet belőle sok minden" ... külsőre nem jött be DEEEEE MOST JÖN A FORDULAT ;) ... nem adta fel azóta is beszélünk! és a belsője nagoyn megtetszett AMI megszépítette a külsejét (vagy csak kevésbé veszem figyelembe a belső miatt.. :) és Nekem is megtetszett :))) Viszont ez egy elég bonyolult kapcsolat mert van akadálya annak hogy összejöjjünk :/ LÉNYEG: NE ADD FEL ;) ne erőltesd engedd hogy megismerjen mint BARÁT ... aztán jöhet a célzás ;) remélem tudtam segíteni 15/L (de nyugodtan írj privátba és válaszolok)
2014. máj. 17. 09:07
 20/24 PearlDiver ***** válasza:

Ha ennyire odavagy érte, akkor szerintem ne add fel. Oké, hogy egyelőre nem kellesz neki, de ez változhat.

Azt javaslom, ne ajnározd, vagy rajongd körül, kezeld barátként, de tényleg mint a többi barátodat. Időnként lehet neki bókolni, de az se jó, ha erőltetett, a helyzetfelismerésen múlik inkább :)

Ha nem érzi azt hogy ostromolni akarod, sokkal könnyebben felszabadul veled, és ha időközben rájön hogy mégis érez valamit, az könnyebben kibontakozik.

Egy fontos gondolat: kb az összes srác a friendzone-ban egyértelműen magának, a saját szubmisszív viselkedésének köszönheti, hogy odakerült! Ezen gondolkodj el szerintem :)

24F

2014. máj. 27. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!