Ha egy csaj jófejnek tart de nem jövök be neki igazán akkor szerintetek van értelme küzdenem érte?
szerintem ne add fel :) velem történt olyan, hogy egy fiúval, aki nem tetszett, hirtelen jóba lettünk. Közeledett felém meg minden.. és én teljesen odalettem érte...
Azóta ő sajnál le.. de ez már más sztori :)
Hajráá :) 18L
Ha ennyire odavagy érte, akkor szerintem ne add fel. Oké, hogy egyelőre nem kellesz neki, de ez változhat.
Azt javaslom, ne ajnározd, vagy rajongd körül, kezeld barátként, de tényleg mint a többi barátodat. Időnként lehet neki bókolni, de az se jó, ha erőltetett, a helyzetfelismerésen múlik inkább :)
Ha nem érzi azt hogy ostromolni akarod, sokkal könnyebben felszabadul veled, és ha időközben rájön hogy mégis érez valamit, az könnyebben kibontakozik.
Egy fontos gondolat: kb az összes srác a friendzone-ban egyértelműen magának, a saját szubmisszív viselkedésének köszönheti, hogy odakerült! Ezen gondolkodj el szerintem :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!