Ha egy csaj jófejnek tart de nem jövök be neki igazán akkor szerintetek van értelme küzdenem érte?
Figyelt kérdés
bármit megtennék hogy összejöjjek vele... persze normális kereteken belül2013. nov. 23. 21:20
5/24 A kérdező kommentje:
de ez mekkora szívás hogy visszautasít mielőtt megmutathatnám neki hogy milyen vagy valójában
2013. nov. 23. 21:52
6/24 anonim válasza:
Mert nem kíváncsi rád. Lehet egy felületes pcsa és a külsőddel van a baja, de akkor csak annyit is ér!
7/24 A kérdező kommentje:
Kíváncsi rám... ameddig ilyen általános dolgokról beszélünk addig nagyon kedves velem... de amint célzok arra hogy többet szeretnék ebből a kapcsolatból egyből elhúzódik(meg ilyet mond hogy mi lenne abba a jó ha pár hétig, hónapig járnánk utána szakítanánk majd örökre kerülgetnénk egymást)
2013. nov. 23. 22:07
8/24 anonim válasza:
Csak barátságot tud elképzelni veled, komolyabbat nem, azaz nem érdekled, mint férfi, csak barát.
9/24 A kérdező kommentje:
Értem akkor azon leszek, hogy bejöjjek neki mint férfi is ! :)
2013. nov. 23. 22:37
10/24 anonim válasza:
egy cipőben járunk ;) én arra törekszem, hogy megismerjen és előbb mint embert kedveljen/szeressen meg, közben talán én is jobban megismerem, aztán mikor már érzem, hogy van esélyem, akkor lépek, őszintén és komolyan :) a célozgatásoknak nincs értelme
enyhe önvizsgálatként megjegyezném, hogy én és ezek szerint te is, könnyen halálosan szerelembe esünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!