Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ötleteket tudnátok mondani?

Ötleteket tudnátok mondani?

Figyelt kérdés
Van 1 lány általában buszon látom nekem nagyon bejön de buszon még életemben nem ismerkedtem. Tudnátok ötleteket mondani hogy kezdjem el?

2013. nov. 23. 18:36
1 2
 11/13 JaniXXX válasza:

Tényleg jó a 2-es válasza.

Elmondom,miért.

Van benne egy pici bók,a csaj látja hogy nem vagy halál laza,magabiztos majom,hanem látja hogy igenis volt merszed,de elárultad,hogy össze kellett szedned magad,és volt benne pici poén.

Ha az első megszólításnál pici mosolyt csalsz az arcára,félsiker.

Elmondom az én esetem:

Reggel 6 óra,első busz,max 5-en szálltunk fel az első megállóban,köztük a kiszemelt lány is,akivel párszor szemeztünk.Leült a dupla ülés belső felére,az ablakhoz.Odaléptem:Ne haragudj,sehol nincs hely ezen a buszon,leülhetek Melléd?

Jött a mosoly,jött az igen és jártunk egy évig.

A busz jó is meg nem is.A csaj tudja,hogy bevállalod,hogy mások füle hallatára is elküldjenek.

Szerintem szállj le vele és ott szólítsd meg.

2013. nov. 23. 19:31
 12/13 A kérdező kommentje:
JaniXXX Köszönöm! :)
2013. nov. 23. 19:39
 13/13 anonim válasza:
Szia szepseg ! Tudod , tetszesz nekem. Csinos vagy megadod a szamod? Ideulhetek melled??? ..........
2013. nov. 25. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!