Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös nyaralásra tudnátok ötleteket mondani, hogy miket csinálhatnánk? (Helytől független)
Figyelt kérdés
Közös kirándulás és strand már biztos, város nézések, de ezen kívül szeretnék még pár játékos esetleg romantikus ötleteket.2012. jún. 8. 16:44
1/10 anonim válasza:
Hegyek, barlangtúra, hegymászás, szellemkastély, szafari.
2/10 anonim válasza:
Szarjátok tele a strandi retyót.
3/10 anonim válasza:
Bocs, de ez mióta a szex kategóriába tartozó kérdés?
Am bárhova mehettek ami belefér a költségvetésetekbe, és jól érzitek magatokat. Bár ha "all time" szexelni akartok, akkor célszerű valami nyugisabb helyet keresni.
4/10 A kérdező kommentje:
Szerelem kategória és azon belül a párkapcsolathoz tettem, mivel romantikus programokat szeretnék tervezni a párommal csak nincs ötletem.
2012. jún. 8. 16:49
6/10 anonim válasza:
b@sszatok b@zmeg, nem tok mást kitalálni :D
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
2012. jún. 8. 16:59
10/10 anonim válasza:
mi mondjuk általában új ötletek kipróbálására szoktuk szánni a nyaralást, a kövire viszünk társast, még nem tudom h melyiket vesszük meg, de nézelődünk :)
Természetesen valami strand is játszik, meg séta, ha valami szép helyre megyünk, ahol még nem jártunk gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!