Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyre nehezebben bírjuk, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre nehezebben bírjuk, mit csinálhatnánk? (távkapcs. )

Figyelt kérdés

Barátnőmmel távkapcsolatban élünk már 5 hónapja. (ez szeptembertől meg fog szűnni) Eddig egész jól bírtuk, de mostanában egyre többet vitázunk. Minden apróságon össze tudunk kapni és ez nem tesz jót egyikünknek sem. Múlthéten el tudtam menni hozzá 2 napra, együtt is aludtunk. De azóta megint volt már 3 vitánk. Félek hogy így nem fogjuk szeptemberig kihúzni, pedig nagyon szeretjük egymást. Havi 1 találkozásnál nem tudunk többet megoldani, elég bonyolult az ügyünk.

Valami tippet tudtok adni? Valaki aki ilyen helyzetben van/volt az hogy oldotta meg?

2012. jún. 4. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben, sajnos nem biztathatlak sok jóval, mi hasonló apró kis viták miatt végül szakítottunk.
2012. jún. 4. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka hogy nem lehet több találka?
2012. jún. 4. 11:09
 3/9 A kérdező kommentje:
igazából csak annyi az akadálya hogy az én szüleim nem tudnak róla. és az ő szülei sem díjazzák igazán a kapcsolatunkat.
2012. jún. 4. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Párommal mi is lassan fél évesek leszünk, és mi is egyre többet vitatkozunk egymással. Mindig nála töltöm a hétvégét, most három nap volt, abból kettő vitával végződött - komoly okom van rá, nem apróság, de túl is reagálom egyben, elég féltékeny vagyok, sajna:( - én is félek, hogy ezzel tönkre vágom az egész kapcsolatunkat, ami egyébként jól működik, ezért próbálok változtatni a dolgon. Ha elkezd veled vitatkozni, ne szólj hozzá, várj olyan 20 percet, hogy lehiggadjon, majd bújj hozzá, és mond meg, hogy szereted. Párom így szokta velem, és nálam beválik:-). Utána nem is vagyok rá mérges:-)
2012. jún. 4. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:
de mi hétvégén sem vagyunk együtt. havi 1 max 2 napot csak. :/
2012. jún. 4. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:
A szülők csak azért nem díjazzák, mert távkapcsolat vagy más az oka?
2012. jún. 4. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
az az oka hogy mindketten lányok vagyunk. ezért nem tudják az én szüleim sem. de ez nem a kérdés része, nem hiszem hogy sokat számít.
2012. jún. 4. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
En voltam hasonlo helyzetbe 1.6 ev jaras utan külföldre költöztem melozom stb ugy volt h havonta 1 x haza latogatok meg nezem a baratnomet erre arra de hat en ki jottem 1 het utan emg masik pasija volt :D szal tav kapcs nem tema :D nem mukodhet xD 23 F
2012. jún. 4. 15:20
 9/9 A kérdező kommentje:
már lassan eljutunk arra a szintre hogy vagy vitázunk vagy nem beszélünk :( hogy lehet ezen javítani? mit csináljunk?
2012. jún. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!