Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok romantikus meglepetés ötleteket mondani (fiúnak)?
Mondd h terhes vagy és feleségül kell vennie :) Ezt tuti sose feledné el :D
Na jó a viccet félre téve! :) Egy romantikus vacsi (amit te készítesz), azt tuti nem fogja elfelejteni :) Vacsi végén pezsgő eperrel és tejszínhabbal + gyertyafény.. na? :)
Mondjuk ez nem romantikus, de az enyém nagyon örült neki, hogy befizettem gokartozásra. Imádta, de hétköznapokra elég drága, így pont jó volt szülinapra. Te is ajándékozhatnál neki valamilyen élményt.
Mondjuk jó lenne tudni, hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, mennyi pénzt szánnál az ajándékra, együtt éltek-e.
Romantikus lehet egy meglepetésvacsora, egy különleges este egy szállodában, egy album/videó a közös képeitekkel, egy szerelmeslevél, egy kirándulás a naplementében, egy szexi fehérnemű amit lehámozhat rólad...
17 évesek vagyunk és fél éve vagyunk együtt:)
Vacsira én is gondoltam, de sajnos nem tudom megoldani, hogy csak ketten legyünk otthon://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!