Paladin810 kérdése:
Hogyan szólíthatnám le?
Figyelt kérdés
Nos hát van egy lány a suliban akit minden nap látok a folyóson szinte minden szünetben egyedül mászkálni.. Néha össze akad a tekintetünk, rám pillant aztán ha oda nézek elkapja a szemét, avagy ha elmegy előttünk inkább a földet nézi.. Az a baj hogy nem tudom, mivel tudnám leszólítani, milyen ürüggyel tudnák oda menni hozzá.. A beszélőkém elég jó, de nincs ötletem hogyan szólítsam le. Szóval ha valakinek van ötlete, kérem írjon. 17/F2013. nov. 23. 12:02
1/6 anonim válasza:
Ne legyél már egy puha farok. Menj oda beszélgess vele akármilyen témában. Vagy mondd meg neki, hogy láttad hogy ez és ez iránt érdeklődik ez neked is tetszik.
Vaagy, "véletlen" menj neki a folyosón kérj bocsánatot és kezdj vele akkor ott beszélgetni.
2/6 anonim válasza:
Kezdetnek mondjuk menj oda: Szia XY vagyok, és láttam hogy egyedül vagy szeretnélek meghívni egy kávéra vagy egy teára. Mit szólsz? Utána tudtok beszélgetni. Ha meg nemet mond semmi baj. És akkor délután mit csinálsz összefuthatnánk?
3/6 anonim válasza:
Level 70-es Tauren Paladinom van a Bloodscalpon, van kedved együtt raidelni? :D
Valahogy így, kedves Paladin810! ;D
4/6 A kérdező kommentje:
Elmondom neked, hogy nem igazán szoktam játszani, régen sokat játszottam de már nem. :) Szóval ne kötekedj. :)
2013. nov. 23. 13:05
5/6 anonim válasza:
Én pont ilyen csaj vagyok,és szinte mindig a földet nézem,hogyha emberek előtt elmegyek a folyosón,nem csak fiúk előtt.Szorongásos vagyok.Őszintén szólva ha magamból indulok ki,akkor a lányt zavarná,ha suliban mennél oda,inkább máshol kéne.Meg az sem túl jó,hogy a tudnék helyett azt írod,hogy tudnák...vagy azt mondod,nekem biztos nem tetszene.Bocs a szőrszálhasogatást,ilyen vagyok.:D
6/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond :) Köszi a választ :D
2013. nov. 23. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!