Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem fogadta el a vörös rózsát,...

Nem fogadta el a vörös rózsát, vajon azért emlék marad benne? Lányok, ez bennetek megmarad?

Figyelt kérdés

nos, megpróbáltam a lehetetlent, és megpróbáltam szerelmemet kifejezni egy lánynak egy vörös rózsa jelképében.

A reakció egy széles mosollyal kisért csodálkozás, "na neeee :D" és majdnem könnyekig hatódott (láttam, hogy nedvesebb a szeme, pislogott). Sajnos nem fogadta el, most nem irnám le az indokot, igy ott kellett hagyni a virágot - de elmondta, hogy nagyon régen érezte magát nőnek, ez aranyos volt, ne változzak.

Ez már egy ideje volt, a barátság megmaradt, ezt azért nem akarja elvágni. De vajon biztos lehetek benne, hogy emlékezetes este volt neki, visszagondol erre?

2013. nov. 23. 02:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1 szál fagyasztott dísznövény-rész az x Ft.

x Ft veszteséget elkönyvelhetsz, azonban ezt veheted egyfajta tanulópénznek. Legközelebb annak veszel ilyet, aki már nyújtott ezért valami kézzel foghatót.

2013. nov. 26. 09:08
 12/18 anonim ***** válasza:

Tanuljuk már meg, hogy a vörös rózsának egyértelmű jelentése van: ha már megtörtént a SZEX, utána adhatunk.

A sárga a kiteljesedett szerelem, a fehér pedig az első találkozás.

2013. dec. 7. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Én elfogadtam volna :') És bennem is maradna :)
2013. dec. 14. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
2013. dec. 14. 22:02
 15/18 anonim ***** válasza:
14, köszi, betalált
2013. dec. 14. 22:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Megöltél egy virágot egy ostoba liba miatt.Gratulálok!
2013. dec. 14. 22:08
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem itt elég sok hibát elkövettél!

1. nem vallunk szerelmet, amíg nincs kapcsolat vagy valami biztosan nem, soha!

2. nem viszünk virágot, még az első randira se, nemhogy csak úgy.

3. ha már elkövetted az előző hibákat akkor minimum, hogy nem foglalkozol azzal, hogy megmarad-e benne vagy sem

4. te másodperc alatt elfelejted, hogy valaha is létezett.

hülye koromban még én is vittem virágot, de nem ezen múlik. amíg te virágra költöd a pénzed addig 5 perc kamu szöveg után betérdel egy olyan pali elé aki bejön neki.

2013. dec. 14. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért sztem aranyos volt, hogy megpróbáltad. Sztem igen, emlékezni fog :) de te ténykeg felejts
2013. dec. 14. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!