Vannak itt 14-16 éves vörös hajú és kék szemű lányok? Többi lent.14/f.
Figyelt kérdés
Nagyon vonz a vörös haj kék szem kombináció,nem tudom hogy mért de hát ez van :). Szóval szívesen ismerkednék ilyen lányokkal. Mielőtt jönnének az ilyen válaszok hogy: mért itt ismerkedsz? Meg hogy ez nem társkereső.... Azért próbálok itt ismerkedni mert a környéken ahol lakok kevés ilyen lány van, szóval itt is próbálkozok. Priviben nyugodtan írhattok válaszolni fogok mindenkinek de nem biztos hogy olyan hamar mert nem mindig érek rá. Priviben szívesen küldök képet is magamról ha szeretnétek képet.2013. okt. 19. 19:06
2/13 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem szoktam animéket nézni. :)
2013. okt. 19. 19:11
4/13 A kérdező kommentje:
Mondom bunkóskodó kommentektől kíméljenek.
2013. okt. 19. 19:21
5/13 anonim válasza:
14 évesen kinek van vörös haja? 14 éves vagyok és én még nem láttam olyat aki vörös hajú lenne 14 évesen!
6/13 A kérdező kommentje:
Kedves ötödik, hát történetesen nekem van egy osztálytársam aki szintén 14 éves és vörös a haja ( és mielőtt azzal jönnél hogy festi. Nem festi. mert meg kérdeztem tőle és azt mondta hogy nem festi).
2013. okt. 19. 19:57
7/13 anonim válasza:
Most ezt nem értem. A vöröseknek 14 éves korában a hajuk átszkippel feketébe, aztán meg vissza? Vagy szimplán sose változik vissza? Vagy ezt most nem értem.
Nekem mindenesetre nem szkippelt át... vagy csak nem vettem észre. Végülis magamat nem látom annyira...
8/13 Emberek válasza:
#5 az exemnek vörös haja van 15 évesen.. szerintem csak te nem láttál még olyat akinek ilyen lett volna, hiszen léteznek ;)
10/13 anonim válasza:
Nekem egyik osztáltársam 2 évet vesztett, most 13 éves és tűzpirosra festi a haját, mert a 17 éves pasijának ez jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!