Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt 14-16 éves vörös...

Vannak itt 14-16 éves vörös hajú és kék szemű lányok? Többi lent.14/f.

Figyelt kérdés
Nagyon vonz a vörös haj kék szem kombináció,nem tudom hogy mért de hát ez van :). Szóval szívesen ismerkednék ilyen lányokkal. Mielőtt jönnének az ilyen válaszok hogy: mért itt ismerkedsz? Meg hogy ez nem társkereső.... Azért próbálok itt ismerkedni mert a környéken ahol lakok kevés ilyen lány van, szóval itt is próbálkozok. Priviben nyugodtan írhattok válaszolni fogok mindenkinek de nem biztos hogy olyan hamar mert nem mindig érek rá. Priviben szívesen küldök képet is magamról ha szeretnétek képet.

2013. okt. 19. 19:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Eredeti vörös vagyok, de barna szemmel. 14/L
2013. okt. 22. 18:04
 12/13 olahrekaeszter válasza:
14 évesen miért ne lehetne eredeti vörös a hajam?:O Nekem sem változott meg a hajszínem 14 éves koromban...
2013. dec. 7. 07:52
 13/13 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, természete vörös hajjal, kékes-zöld szemmel. Már csecsemőként is ilyen hajam volt, nem értem miért ne lehetne valakinek 14 évesen vörös haja. Ez badarság.
2013. dec. 14. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!