Nem fogadta el a vörös rózsát, vajon azért emlék marad benne? Lányok, ez bennetek megmarad?
nos, megpróbáltam a lehetetlent, és megpróbáltam szerelmemet kifejezni egy lánynak egy vörös rózsa jelképében.
A reakció egy széles mosollyal kisért csodálkozás, "na neeee :D" és majdnem könnyekig hatódott (láttam, hogy nedvesebb a szeme, pislogott). Sajnos nem fogadta el, most nem irnám le az indokot, igy ott kellett hagyni a virágot - de elmondta, hogy nagyon régen érezte magát nőnek, ez aranyos volt, ne változzak.
Ez már egy ideje volt, a barátság megmaradt, ezt azért nem akarja elvágni. De vajon biztos lehetek benne, hogy emlékezetes este volt neki, visszagondol erre?
Most pedig teszel magadnak egy szívességet és azonnal elfelejted azt a csajt, mielőtt mégjobban összetör téged.
Ha valamit, tökmindegy mit adunk ajándékba, akkor nincs kifogás, nincs elutasítás, azt illik elfogadni és megköszönni. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!