Lány vagyok,16 éves, fél éve nem volt komoly kapcsolatom, nem találok komoly fiút csak alkalmit. Szerintetek miért? Egyátalán nem nézek ki kurv*$an (képet magamról mellékelek)
2013. nov. 22. 19:35
41/45 anonim válasza:
ha egy fiú írná hogy fél évet átkalandozott az életébe oda meg vissza lennétek, hogy milyen vagány
42/45 anonim válasza:
de cuki az a kutyuuuuuuuus *-* <3
43/45 anonim válasza:
Hát ne is haragudj de 16évesen nem azon kéne gondolkoznod hogy miért nem találsz tartós kapcsolatot csak alkalmit. Hanem inkább a tanuláson járna az eszed. Még mielőtt leszólsz én is voltam 16 nem is olyan rég 4-5éve de nem azon járt az eszem hogy minél több pasival össze feküdjek hanem azon hogy egy pasim legyen és azt meg is tudjam tartani. Nem kell megaláznod magad hogy 16évesen már mindenkinek szét teszed a lábad . Én majdnem 17 voltam mikor meg történt a nagy esemény de előtte máshoz nem is volt közöm ő tőle kaptam az első csókomat és az első szép pillanataimat . Gondolom hogy neked is bejött az élet mint minden lánynak de azért gondolkozz . Ha nem tudsz meg tartani egy pasit sem akkor várj egy kicsit és ne feküdj össze mindenkivel mert utána majd csak csodálkozol ha össze szedsz valami fertőzést vagy ne adj isten terhes leszel ő meg ott hagy a fenébe. Üdv egy 21/L
44/45 anonim válasza:
Már hihetetlen tényleg mennyi ribaanc lett a világban.
45/45 anonim válasza:
Meg nem az a baj, hogy barátot akarsz, hanem hogy 16 évesen minek addig alkalmi kapcsolatok? Ezért vagy egy ribaanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!