Lány vagyok,16 éves, fél éve nem volt komoly kapcsolatom, nem találok komoly fiút csak alkalmit. Szerintetek miért? Egyátalán nem nézek ki kurv*$an (képet magamról mellékelek)
A képen kinézel vagy 12-13 évesnek, bocs, nagylány :)
Egyébként meg ömlik a szádból a r**banc nyelv, úgyhogy a kis "kavarásaid" is ezt bizonyítják.
Ha ennyire nem tudod elviselni faszi nélkül már ennyi idősen, mikor még a tojáshéj a seggeden van, akkor öld meg magad, idióta.
26:
Gyönyörű kutya,igaz vörösben jobban tetszene. :) Életem legszebb,és leghűségesebb kutyafajtája.
25ös vagyok.
A kutya tényleg nagyon szép, és nagyon okos lehet, a gazdája már kevésbé.
köszipusziszia!
igen ő egy akita *>*
nemtudom, hogy hogy jön ide a munka meg a nyugdíj, meg honnan tudjátok milyen tanuló vagyok.,....., meg miért ömlene a számból a tibancnyelv, amikor 1x írtam le, hogy r1banc, meg miért lenne fa$ zhiányom, amikor pont azt írtam, hogy komoly kapcsolatot szeretnék... értelmes emberek.... szerintem pont ti vagytok 30 éves egyedülálló munkanélküli aszonyok és itt a gyk-n élitek ki magatokat..... meg minek vagytok itt a szerelem szex kategóriába ha olyan szentek vagytok??? erre masztiztok mert nincs jobb igaz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!