Lány vagyok,16 éves, fél éve nem volt komoly kapcsolatom, nem találok komoly fiút csak alkalmit. Szerintetek miért? Egyátalán nem nézek ki kurv*$an (képet magamról mellékelek)
Most már nem csak ri_banc, de primitív is.
Gratulálok, milyen mélyre kívánod még magad leégetni?
19 vagyok, én vagyok az, akinek hosszú a kapcsolata.
A nyugdíj témát nem magyarázom el, úgysem értenéd. :D
Sajnos nincs jobb dolgom, párom dolgozik még. :( A tanulmányi eredményedről szó sem volt, az értelemről már annál több. Sajnos feleslegesen koptatom a billentyűzetet, sokszor nem is értem magam ugyan mit várok. :D
Nem kavarni kell, hanem ismerkedni és valami komolyabbat kialakítani. Attól vársz komoly kapcsolatot, hogy egy óra beszélgetés után már egymás szájába vagytok? :P
Nem szabad görcsösen akarni. Én mindig úgy képzeltem el, hogy 16 évesen megtalálom az igazit, de ahogy közeledett a szülinapom egyre csalódottabb lettem. És pont egy hónappal a 17. születésnapomon találkoztam a párommal, összejöttünk. Azóta (6 év) is együtt vagyunk, nyáron házasodunk.
Szerintem várj türelmesen, helyes csaj vagy. Ne add könnyen magad, randizz, ismerkedj, majd megtalálod az igazit.
Ezzel a "30 éves aSZony"-nyal bizony eléggé melléfogtál, 19 éves Úr vagyok:D És pont az ilyen gyöngyszemek miatt jöttem erre a kategóriára:D
Ha komoly kapcsolatot szeretnél ily hosszú idő után,hát mellőzd az alkalmi kapcsolatokat, vagy ha arra vagy vevő(mert saját leírásod alapján csak kicsit unod) ,akkor döntsd már el mit akarsz :D SZERINTEM EZÉRT,hogy válaszoljak a kérdésedre.
Elhisszük,hogy nem nézel ki ku*vásan, de inkább írtál volna ki belső tulajdonságot, mondjuk az alkalmi kapcsolatok pont nem ezen alapulnak:D
Remélem,hogy mindenre választ kaptál
Üdv: egy korábbi válaszoló :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!