Csendes fiúk:hogy lehet titeket megközelíteni?
Figyelj kedves, ez szerintem butaság, hogy kinevet ezt csak te gondolod így, legrosszabb esetben jó barátok maradtok. Én is egy 17 éves legényke vagyok és ugyan csak egy visszahúzódó személyiség(persze a barátaim jelenlétében pillanatok alatt felszabadulok, és feloldódnak a gátlásaim) és nekem sem szokásom, hogy ahhoz a lányhoz aki annyira tetszik, hogy bármit megtennék érte csak úgy odamegyek, és elkezdek beszélgetni. Nekem személy szerint fantasztikus érzés, ha az a lány aki tetszik, beszélni kezd velem, és mind ez mellett látom, hogy szívesen beszélget, és szívesen van velem együtt. Persze ahogy észreveszi, hogy te így kedveled/szereted őt , akkor hidd el ;), fel fog oldódni veled is, és innen már csak kis idő kérdése, hogy mikor hív e valahová stb... (én legalább is így vagyok, és abbl ítélve, hogy az általad kedvelt fiú is hozzam hasonló természetű, szerintem vele is így lessz)
Bár kicsit nehezebb ,,velünk,, mivel komolyabban gondolkodunk, mint a fiúknak általában, de ha elkezded a beszélgetést és kezdeményezni fogsz eléred a célod.
- Egy hasznos tipp az ilyen fiúknál 1-2 kedves szóval a ,,lehozathatod vele a csillagokat az égről,, , szóval megbízható, és jó kapcsolat alakulhat ki, annak ellenére, hogy mindketten csendesek vagytok.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Igazán köszönöm!:) Rengeteget segítettél ezzel,már csak azért is,mert te is ilyen vagy és így egy kicsit "beleláthattam a fejetekbe".:)Igyekszem bátor lenni aztán majd lesz valahogy.:)
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!