Várok a Nagy Ő-re, miközben kihagyok pár értékes lehetőséget?
Mindig is azt képzeltem el, hogy majd lesz egy nagy szerelem, aztán boldogan élünk amíg meg nem halunk.
Közben meg vannak olyan lányok, akik szépek, jófejek, csak még nem lángolt fel semmi. Pedig összejöhetnék velük.
Ezek a lehetőségek (hol kapcsolatra, hol rövidebb lazább kapcsolatra) eddig kihasználatlanok maradtak, habár mostanában gy vagyok vele, hogy beleugrok 1-2 ilyenbe, hátha kialakul belőlük valami, mert a várakozástól már ideges vagyok...
na hát én is így voltam 14 évesen.
Tudom kicsi voltam akkor, 14 évesen.
15 évesen találtam meg a nagy őt, és már akkor lehetőségem lett volna lefeküdni másokkal. Teljesen lekoptattam mindenkit, a nagy ő a mai napig a nagy ő számomra, csak éppen úgy érzem hogy én nem kellek neki.
Vagyis kellenék, csak nem úgy, hanem úgy mint egy "pótlék".
kérdező.
Én is 21 éves vagyok (idén leszek 22), de azóta amit írtam, csupa sz@r lett minden. Hagyd a keresést a fenébe és vigyél ágyba akit csak lehet.
Rájöttem hogy ennek van még értelme csak :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!