Ma a metrópótló buszon egy gyönyörű lány mellett utaztam. Nem szólítottam meg, nyuszi voltam. Milyen szöveggel lett volna érdemes próbálkozni?
De tényleg, ilyen még sose volt, hogy egy lány ennyire feltűnjön nekem, tényleg "szerelmes" lettem belé. Még a metróállomáson szúrtam ki, majd buszmegállóban bevártam, és persze mellé szálltam fel. :D
Lehidaltam a szépségétől, és azon morfondíroztam, hogyan szólíthatnám le, hogy egyáltalán meghallgasson... Sajnos Nagyvárad téren nem a metró felé ment, hanem a SE-re, pedig már azon voltam hogy metróba lefele menet leszólítom, megadná-e a nevét hogy bejelölhessem facebookon, vagy telefonszámot, tömött metrópótló buszon azért nem akartam nekiesni, se ő se én nem tudtunk volna kínos szitu esetén hova futni.
És akkor vissza is értem a kérdésemhez, milyen szöveget érdemes ilyenkor mondani, egyáltalán van-e hatásos utcai leszólítás?
Lányok, volt hogy utcán, buszon, boltban stb. szólítottak le?
Fiúk, próbálkoztatok már ezzel? Bevált, vagy teljes kudarc?
Mellettem meg egy helyes pasi utazott!
Ez dejó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!