Miért remeg meg a gyomrom amikor meglátok egy adott személyt akit kedvelek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik de nem hiszem hogy viszont szeretne. Nagyon ritkán látom,mivel már nem egy osztályba járunk(leballagtunk),de amikor ma reggel is véletlenül megláttam megakadt egymáson a szemünk.Amikor régebben voltunk együtt nyáron az ex osztályfőnöknél,beszélgettünk,stbb. Amikor egy kicsit elvonultam zenét hallgatni a fűben ülve,akkor egyszerűen rám ugrasztotta a kutyát..persze csak játékból,de a kutyus össze-vissza nyalogatta a fejem...:)) Van két-három lány barátnője akikkel összejár dumálni,de nem tudom akar-e tőlük valamit. Már vagy egy éve tetszik ,de lépni nem merek,meg én alapból annak a híva vagyok ,hogy a fiú lépjen először.
Felejtsem el a fenébe,vagy még nincs veszve a dolog?
2013. nov. 19. 17:18
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokott remegni a gyomrom de csak úgy randomra. Szerintem adj neki jeleket / egyértelműbb jeleket.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezalatt mit értesz?:) menjek oda hozzá,vagy nem is tudom írjak rá?:)
2013. nov. 19. 17:31
3/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá, szemezz vele stb. De ha így sincs semmi nyugodtan kezdeményezz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. :))) megpróbálom hátha.. :)))
2013. nov. 21. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!