A nők gyakran választanak rosszul pasit?
Sajnos nemrég láttam ilyet, csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez mennyire általános?
A felállással mindenki találkozott:
- rendes pasi, érzelmes, egy nővel szeretne ismerkedni -> a lánynak nem kell.
- macsó, van kisugárzása, de miután megkapta a nőt egyik napról a másikra, már nem kell -> ez kell a lánynak.
És mivel nem volt komoly a dolog, a lány kiakad, hogy szemétláda pasik, nem érdekelnek, szrok rá, majd megtalálom a megfelelőt, ha kell 50 fölött.
Na, ez mennyire gyakori?
Singularity
Akkor meg mi a feneert sirnak h jaj szemetlada pasik meg stb..miert nem keresnek egy rendes pasit aki ugyanugy megdugja oket es veluk is marad?
zoltanbro
Szerintem hamarabb találod meg az univerzum általános leíróképletét minthogy erre rágyere. Legyen elég annyi, hogy így van és kész. Vagy beállunk a macsók közé vagy várunk amíg a nők 30 évesek nem lesznek.
nézd, én csak most látok 28 évesen először ilyet. Voltak már nők és elutasitások eddig is. A mostaninak is rendesen utánamentem a nőnek, kapott virágot, megkaptam a normális elutasitást - és most jár azzal a bizonyos "mert van kisugárzása" tipusú pasival, pedig mind a hárman tudjuk, mi lesz a vége.
Ezzel nincs semmi baj, CSAK azért alszok rosszúl, mert nem tudom, mennyi ilyen nő/eset van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!