Agyi szintet megjelöl a kockás has? Istenem. :D Egyébként tényleg nem túl izmos, csak kb semmi zsír nincs rajta.
2013. nov. 18. 21:23
12/21 anonim válasza:
"az életbe nem kezdenék kockás hasú csajjal... Ez egy agyi szintet is megjelöl szerintem."
Inkább az jelöl meg egy agyi szintet, hogy szerinted aki sportos az buta.
Ettől függetlenül nekem nem tetszik ez a lány.
2013. nov. 18. 21:24
13/21 anonim válasza:
Nekem pont csak az arca tetszik.Es nem csak az zavar,hogy nincs dereka,holott tetszik ha egy nönek szep ives dereka van,hanem hogy nincs semmi lagy nöiesseg rajta.Acelkemenyre,ha ugy tetszik,szalkasra gyurt test....oke,izom szep es jo,de nem ennyire!Ezen a nön szinte semmi zsir sincs,ami legalabb olyan vis
2013. nov. 18. 21:42
14/21 anonim válasza:
13-as vagyok:bocsi,tul hamar elküldtem....
Szoval legalabb annyira visszataszito,mint ha valakin tul zsir lenne.Legjobb az arany közeput.
2013. nov. 18. 21:45
15/21 anonim válasza:
bár én lány vagyok de azért leírom a véleményem ha nem gond, szerintem is ott a gond h túl szálkás,az izom mennyiséggel szerintem nincs gond,mivel 1 év kondi után azért már rajtam is van legalább ennyi,de mégis "lágyabb" az összhatás, mivel fedettebb a testem,egy kis zsír réteg nem ártana a képen szereplő lánynak sem.
persze megértem ha vkinek az ennyire "hatalmas" izom menyniség már sok, és ezzel sincs probléma..nem tetszhet mindenkinek ugyanaz:)
2013. nov. 18. 23:08
16/21 anonim válasza:
Az izma még hagyján, de a melle nagyon fura.
2013. nov. 18. 23:19
17/21 viktor123456 válasza:
A hozzáállás számít. :-)
2013. nov. 19. 07:49
18/21 anonim válasza:
nekem túl izmos, és igen, zavar, jobban tetszene ha egy kicsit husisabb lenne ,de formásabb
2013. nov. 19. 10:18
19/21 anonim válasza:
Szerintem nem túl izmos, csak nagyon szálkás. Ilyen szálkás testet csak sok év alatt lehet elérni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!