Ez nagyon gáz? Most tuti azt gondolja a csaj, hogy valami nyálas búza vagyok. Vagy nem? Sráck is szoktak kb így nézni?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettem egy csajjal, és ahogy alakult a beszélgetés, sikerült bedobnom egy ilyen nézést:
Csakhogy én fiú vagyok.
2013. nov. 18. 18:49
2/5 anonim válasza:
Nem, de a srácok nem így néznek ki, vágasd le a hajadat, mert úgy nézel ki, mint egy lány és csak akkor növeszd vissza, amikor már a szakállad is kiserkent, úgy 10 év múlva.
3/5 anonim válasza:
A csocsod is elegge lanyos, ne haragudj!
4/5 anonim válasza:
Hadd ne mondjam ki szokott durvább arcokat tolni...:D
De az én személyes véleményem az, hogy nem gáz. Csak ne vidd túlzásba.
Csóközön.:* :P
5/5 anonim válasza:
Azt a Quarva...O.o Biztos fiu vagy?Az arcod vonalai,a testalkatod is Lanyos,de nagyon durvan,es meg a mell resz is.Tuti fiu vagy???Szerintem nalad ossze cserelodtek a hormonok. :-$ Eloszor is,vagasd le a hajad,legyel fiusabb cucokba,es ne csinalj ilyen
kepeket,ilyen arckifejezeseket,mert nagyon gaz,mert lanynak nezel ki alapbol iss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!