Duci/kövér lányként hol ismerkedhetnék olyan pasikkal, akiknek az ilyen lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, elég kevés az ilyen pasi, de azért vannak páran, bár, nekem még nem sikerült találkozni ilyesfajtával.
A mekiben, fogyj le, és hasonló barom kommentelők kérem kíméljenek! :)
20L
2013. nov. 18. 19:19
11/24 anonim válasza:
Első kommentelő! Akkorát nevettem, hogy hihetetlen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
12/24 anonim válasza:
Szia! Én is duci vagyok, de nagyon sokat sportolok, folyton jó kedvem van, nőiesen öltözködöm és elég sok pasit érdeklek :) Szóval bárhol tudsz ismerkedni, élőben is, ha magadat pozitívan látod és jó a kedved. Egy mosolygós lány látványa mindenképpen kellemes :) 19/L
13/24 anonim válasza:
Én a teltebb lányokat kedvelem, de jó lenne tisztázni, hogy te mit értesz duci alatt. Küldhetnél egy képet a netről, amin egy hozzád hasonló alkatú lány látható.
Az ilyesmi alkat nagyon bejön: [link]
14/24 anonim válasza:
Akár küldhetnél egy képet magadról.
15/24 anonim válasza:
Írj, ha szeretnél szívesen ismerkedek :) És biztosan te is tetszenél :)
16/24 anonim válasza:
Próbáltad Gábort az éjjel nappal Budapestből??Őmrájuk hajt!
18/24 anonim válasza:
Csak annyit, hogy válassz magadhoz illő, zsíros, dagadt barátot, mert krvára unom már, hogy az összes dagadt disznó azt hiszi, hogy van esélye, ezért oda somfordálnak mindig hozzám. NEM KÖSZ, helyes pasi ->helyes nő, dagadt nő ->zsíros pasi, jó?
Kösz.
19/24 anonim válasza:
Nigéria. A BBW-kel mindig fekák vannak.
20/24 anonim válasza:
Nekem pl. bejönnek az ilyen lányok...
persze normális határokon belül... :P
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!