Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban annyira ijesztő, ha...

Valóban annyira ijesztő, ha valaki csajszi létére patológus/ boncmester szeretne lenni? Fiúk, titeket ez mennyire ijeszt el?

Figyelt kérdés

Természetesen semmi emosság nem tartozik ide, egyszerűen csak érdekel a dolog, de nagyon:) A minap pedig egy nagyon közeli barátomnak mondtam el azt, hogy milyen szakmán is gondolkozom, erre a drágám elegánsan odaveti, hogy meg ne merjem soha mondani senkinek, mert (még jobban..:D) menekülni fognak előlem a pasik. Jó,nyílván senkinek nem kötöm az orrára, és nem vagyok megszállott, csupán érdekel az orvostudánynak ez az ága:)

Fiúk, tényleg kiesik a körből, akinek ilyen ambíciói vannak? Nem 13 éves vagyok, szóval így kezeljétek, légyszi..Tényleg ennyire pasiknak való munka?

2013. nov. 18. 18:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#8 Hannibal? :DDD
2013. nov. 18. 18:35
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig jobb mintha matematikus lennél
2013. nov. 18. 18:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Patológusi munka nagyrésze pedig szövettan ma már, és engem az is nagyon érdekel.
2013. nov. 18. 18:36
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Egész véletlenül nincs a nevedben "meteor"?

Engem nem zavarna, az sem más semmiben mint bármilyen szakorvos. Annyi, hogy a hullák nem adnak hálapénzt.

2013. nov. 18. 18:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen:) c.f. itt a monogrammon GYk-n:)
2013. nov. 18. 18:45
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem mennék eléd munka után az biztos :) Szerintem nem arról van szó, hogy pasinak való munka csak furcsa, hogy ez valakit érdekel. A legtöbb ember ettől menekül.

Kaphatsz itt most akármilyen választ a lényeg, h van aki élből elutasít emiatt, de van aki nem.

Lehet, hogy sok emberrel fogsz találkozni aki hülyének néz a furcsa érdeklődésed miatt, de ezekkel nem kell foglalkozni, mindenkinek úgysem tudsz megfelelni.

Nálam nem esnél ki pl., de megkérnélek rá, h a munkádat azért ne hozd haza légyszi :D

2013. nov. 18. 18:58
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Az az érdekes, hogy a környezetemben egyre több fiatal lány akar patológus lenni. Nem tudom, mi az oka, hogy ez ilyen keresett szakma lett.
2013. nov. 18. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi sincs benne, nagyon sok lány ismerősöm van az egyetemen akik ilyen irányba mennek tovább. Van aki ez érdekel van akit meg az. Rám azért szoktak furcsán nézni, mert nő létemre programozó vagyok. Azt csináld, ami érdekel.
2013. nov. 18. 19:23
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Pfuj, ez undorító, már ne is haragudj kérdező, lehetsz akármilyen vonzó, én tuti hánynék tőled...
2013. nov. 18. 19:27
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti, köszönöm a jó tanácsot, és nekem is van sok olyan volt osztálytársam, aki megyei szinten is az elsők között van lány létére informatika szakon:)

Másrészt pedig, tulajdonképpen a sebészek is ugyanazon a területen dolgoznak, más kérdés, hogy ők a beteg életében teszik a dolgukat. Egyébként, aki hánynak tőlem a munka miatt, azt biztosíthatom hogy a külsőm miatt is hányna:D Igazából a szövettan is érdekel, a sejtek felépítése, és hogy mi is teszi az embert emberré-a szervezete,stb..

2013. nov. 18. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!