Mi a különbség a boncmester és a patológus között? Egyáltalán van különbség?
Miben különbözik?
Köszönöm előre is a válaszokat :))
Szóval, ha én szeretnék majd boncolni, akkor boncmester legyek?
A patológus egyáltalán nem boncol?
Juj, eltaláltad! Az igazságügynél szeretnék valami ilyesmi lenni.. Aki boncolgat.. De ez a patológus jobban bejönne.. De boncolni is szeretnék :P
L14
Köszönöm a választ!
Igazából érdekel az anatómia.. Gyomrom, lelki erőm is megvan a boncoláshoz, már láttam egy ilyen boncolást unokanővéremmel.
nemtalálom basszus
20perces ilyenvideóboncolják azembert
amúgynem is durva 12/L
Nem akarlak elkeseríteni, de mert láttál egy boncolást, az nem azt jelenti, hogy 14 évesen te már megválasztottad a szakmád.
Minden nap halottak között lenni, kicsit nyomasztó. Sajnos az ilyen korú lányok a "divatemó" hatására akarnak a halállal foglalkozni, de nem gondolnak bele, milyen,mikor egy 80 éves alkoholista szétcsúszott szerveit próbálják meg szétszedni, a szabályosan szétrohadt májat, meg gyomrot. Vagy egy bélrákos embert, stb. Magyarországon nincs olyan sok gyilkosság, stb., mert nézed az NCIS-t és megtetszett, ne gondold, hogy neked is olyan lesz. Meg előtte a próbaidős munkák tudod...
Ismerősömet első nap egy két hetes vízihulla köszöntötte.
Ahhoz tuti van gyomrod?
Gondold jól meg, ne ez a divatozás diktáljon már, komolyan, rosszul vagyok a 14 éves kislányoktól, akik azt hiszik, ez az ő hivatásuk,mert láttak egy videót a youtube-on. (Megsúgom,nem olyan,mint élőben...Nem te szorítod a szikét, nem szagolsz...)
De persze ez csak egy félpatológus véleménye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!