Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, alacsony/vékony srác...

Lányok, alacsony/vékony srác vagyok, van egy krónikus szervrendszer betegségem, jó pár műtéti hegem is van sajnos. Lenne-e kedve valakinek ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 18:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mindig úgy mennek a dolgok, hogy beszélgetünk, jófejnek találnak 2-3 óra beszélgetés után elárulom ezt is ( online beszélgetésről van szó ). Aztán ezen csúszik el...
2013. nov. 18. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

"mert ha esetleg online ismerkedek, mindig ezen csúszik el a dolog. :S"

Hazudj! :-D Ha képet kér küldj képet az arcodról, a hegekről addig nem is kell tudnia, amíg le nem fekteted. Ami pedig a testmagasságot illeti, ismerőseimen figyeltem meg, hogy fogalmuk sincsen arról, hogy ők milyen magasak. A nálam majdnem tíz centivel alacsonyabb csaj úgy gondolta, hogy ő 170 centi, amikor én vagyok 172. És ez több csajnál előfordult. Lazán lehet a testmagasságon kozmetikázni öt-tíz centit, élőben úgysem veszik észre.

2013. nov. 18. 18:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Volt már barátnőm 3 évig, aztán amióta annak vége, nem sikerült újra becsajozni. :S Akkor is megvoltak ezek a bajok.
2013. nov. 18. 18:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk, egy 170 centit, ha beírok, az nem nagy hazugság és jobban "hangzik"?
2013. nov. 18. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem sokra mész a 170cm-el, hidd el. Én is akkora vagyok és simán nem néznek partnernek. A magas férfiakkal nem lehet versenyezni. Amúgy az átlag magasság 176cm. Mindnek számít a magasság, főleg az ilyen 150cm-es "nők"-nek. Azok a legelutasítóbbak, utána jönnek a normál magasságúak 160-165cm. Az előző csoportnál meg a magassarkú miatt nem kellesz.. Sajnos szívás az élet alacsonyan. 26/f 170cm.
2013. nov. 18. 22:36
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem volt már barátnőm, mint mondtam, 162-3 cm magas lehetett, szóval ekkora lányt keresek most is. Sajnálom, hogy te se nőttél magasra, de a jóból keveset adnak :) Mint belőlünk. Igaz én a betegségem miatt nem nőttem nagyra, de én inkább maradok ekkora, csak gyógyulnék meg. Ha online nem, akkor majd, ha mehetek közösségbe, akkor ott fogok remélem találni egy barátnőt ( ott könnyebb, csak most nem tudok, csak online csajozni ). Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 18. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Crohn?
2013. nov. 19. 01:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem Chron. Nem bélbetegség, hanem vese: Focalis segmentalis glomerulosclerosis
2013. nov. 19. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!