A magas lányoknál nagyobb esélyem van?
1/12 A kérdező kommentje:
Nem de biztos mind kosarazik
2013. nov. 14. 15:43
Szerintem a 188 cm magas fiú, az álompasi. Legalábbis a magasságot nézve. Mert még legyen ilyen, meg olyan... :D
L/23
2013. nov. 14. 15:45
4/12 anonim válasza:
Szerintem a 188 az jó.. én 174 vagyok és még énis fogok nőni, tényleg ritka olyan fiút találni aki passzolna hozzám. Nekem a velem egy magasságban lévő vagy magasabb fiúknak van esélyük. 17/L
2013. nov. 14. 15:58
Nem ragaszkodik minden lány ahhoz, hogy magasabb legyen a barátja. Én is jártam már olyan fiúval, aki sokkal kisebb volt nálam, sőt olyan házaspárt is ismerek, ahol a férj az alacsonyabb. Azok pedig, akik odafigyelnek arra, hogy a fiú legyen a magasabb, nem azért teszik ezt, hogy bosszantsanak valakit, hanem azért mert a magas fiúkhoz vonzódnak. A fiúk sem állnak le olyan lányokkal, akik nem tetszenek nekik.
26/L 178cm
2013. nov. 14. 16:04
6/12 A kérdező kommentje:
,,MAJDNEM minden lánynak" Én is ismerek ilyen házaspárt, de ott a férfi eléggé alárendelt helyzetben van.
Az, hogy milyen magas valaki, és hogy milyen helyzetben van egy párkapcsolatban, milyen összefüggésben áll egymással? Semmi logikai háttere nincs ennek. Akiket én ismerek, ott a férfi irányít, pedig ő a kisebb. Nálunk is az exem irányított, pedig ő volt a kisebb, több mint egy fejel volt alacsonyabb. Szóval most az én 2 állításom áll szemben a tiéddel.
2013. nov. 14. 16:41
8/12 A kérdező kommentje:
Én nem ismerek több ilyen házaspárt, így csak róluk tudtam nyilatkozni. Gondoltam azért választanak alacsonyabb pasit, mert szeretnek kicsit irányítani, felsőbbrendűnek tűnni, de akkor ez csak náluk van így.
Hát persze. A Napóleon-komplexust leszámítva nincs összefüggés az ember személyisége és a magassága között. Márpedig minden cselekedetet a személyiség irányít.
2013. nov. 14. 16:47
Nekem mondjuk igen is fontos a magasság (tudom, egyéni szoc'probléma), de szerintem te pont átlagos magasságú vagy(lányok általában a magas pasikra buknak), így ugyanannyi eséllyel indulsz mindenkinél.
Persze, ez csak az én véleményem :)
15/L 173,6 cm :)
2013. nov. 14. 16:54
Kapcsolódó kérdések: