Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Eleve kizáró ok, ha...

Csajok! Eleve kizáró ok, ha valaki munkanélküli?

Figyelt kérdés
Jelen pillanatban munkanélküli vagyok,de előtte is,meg utána is volt és lesz állásom.Ráadásul elég jól kereső szakmám van.Mégis az az érzésem,ha ez szóba kerül,akkor valamiért az adott lány nem akar randizni se.Emiatt van,vagy mi?
2013. nov. 18. 10:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kedves #18-as, ha mindezt nőként írod, az csak a szép lelkedet mutatja (ami becsülendő), ha viszont férfiként akkor a realitásérzéked hiányát (ami férfinál megbocsáthatatlan hiba).

36F

2013. nov. 18. 12:08
 22/30 anonim ***** válasza:
javítva: Kedves #20-as...
2013. nov. 18. 12:09
 23/30 anonim ***** válasza:

Férfiként írom.

Realitásérzék hiánya?Bocsánat,hogy én esély adnék olyan embereknek akik elesettek.

Bocsánat,hogy én kiállok az olyan emberekért akiket TI emberszámba se vesztek.

Ebből áll az ország.Undorítóak vagytok!

2013. nov. 18. 12:10
 24/30 anonim ***** válasza:

Én is voltam munkanélküli majdnem 5 hónapig (abból 3 nyári) 26 éves koromban. Tök objektívan magamat sem tartottam ép, teljes értékű embernek akkoriban.

Baráti kör lesajnált, és én kicsit bujkáltam is előlük, jellememre is kihatott akkoriban (még egy bolti vásárláskor is látszott).

36F

2013. nov. 18. 12:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Az a te bajod.De nem minden munkanélküli ilyen!Nem kell egy kalap alá venni őket csak azért mert te ilyen,hogy is fogalmazzak."szánalmas" voltál.
2013. nov. 18. 12:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Igen, szánalmas voltam. 36F
2013. nov. 18. 12:35
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen tapasztalt vagy nagy hős férfiként akkor miért általánosítasz?
2013. nov. 18. 12:40
 28/30 Beviz Elek ***** válasza:

Srácként:

Akinek mindenképp szüksége van munkára, az talál. Csak nem kell válogatni. Fontos az ismerkedésnél hogy legyen munkád, mert pénz nélkül nem lehet a családod etetni. Hogy lehet egy olyan kanra építeni aki kényes és válogat?

Én suli után otthagytam az addigi melómat egy jobb reményében (szakmákkal a kezemben), majd fél évig vakaróztam...

Végül elmentem szakmán kívül. Sok a munkaidö, keveset vagyok otthon, nem látom a barátnömet, retkes munka, rengeteg feszültséggel jár, viszont nagyon jól keresek. Jó lenne, ha nem lenne komoly kapcsolatom... viszont addig nem lépek ki, amíg nem találok mást.

2013. nov. 18. 12:42
 29/30 anonim ***** válasza:
52%

Lassan már önéletrajzzal fogunk menni a randira, amiben fel van tüntetve minden a keresetről, az anyagi dolgokon keresztül, minden ami a múltunkban történt, az összes kapcsolatunkról képekkel és videókkal illusztrált és alátámasztott, valóságnak megfelelő prezentáció részeként. azért hogy a kedves Hölgy/Úr eldönthesse hogy megfelelünk e az általa alacsonynak tartott igényeinek.

Nem baj, hamarosan a Föld eléri azt a korszakot, mikor meg kell irtani ezt a szánalmas emberi fajt, mivel nem képes ennyi idiótát eltartani. Majd az akkor élők újra rá fognak jönni, hogy mi az ami számít, és mi az ami nem!

2013. nov. 18. 15:53
 30/30 A kérdező kommentje:
Egy esetben tudom megérteni a lányt a döntése miatt,ha a srác önhibáján kívül munkanélküli,magyarán ha dolgozni akar,és nem lusta,semmittevő a srác,akkor annak nem kéne kizáró oknak lennie.Én ilyen vagyok.Jelenleg tanfolyamra járok,hogy a következő munkahelyemen jobban keressek.Így sokkal jobb esélyem lesz a munkát találni.De úgy tűnik,hogy sok lányt nem érdekel milyen szakmád van,vagy hogy milyen esélyeid vannak,lesznek,mennyit kerestél idáig,vagy fogsz,ha ügyvéd vagy,ha hegesztő,ha pénztáros,de munkanélküli,akkor eleve le vagy írva.Na ezek a csajok örökre le vannak írva nálam,ők el vannak könyvelve pontosan annak.És azért is nehéz lányt választani,mert ahogy észrevettem már jó ideje nemcsak az idióta pi..ák,a plázacicák,hanem az egyszerű,okos intelligens lányok is megválogatják kit választanak.Kövezzetek meg,mert régimódi vagyok,de szerintem csak a szerelem,a tisztelet,a hűség és a becsület számít,jó valamennyire a sok kis dolog is,de igazából a szerelem,ami a legfontosabb.
2013. nov. 18. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!