Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Eleve kizáró ok, ha...

Csajok! Eleve kizáró ok, ha valaki munkanélküli?

Figyelt kérdés
Jelen pillanatban munkanélküli vagyok,de előtte is,meg utána is volt és lesz állásom.Ráadásul elég jól kereső szakmám van.Mégis az az érzésem,ha ez szóba kerül,akkor valamiért az adott lány nem akar randizni se.Emiatt van,vagy mi?
2013. nov. 18. 10:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%

Férfiként írom, hogy teljesen más szitu az, ha egy kapcsolatban a férfi munkanélküli, és más ha a nő munkanélküli.

A nők genetikailag is úgy vannak kódolva, hogy életerős férfit keressenek, aki támaszuk lehet akkor is, ha összedől körülöttük a világ (háború, katasztrófa), az a férfi pedig, aki egy rendezett világban is hosszabb távon munkanélküli, nem tűnik ehhez elég erős példánynak.

A nő meg sokszor hajlandóbb lejjebb tenni a lécet akkor, ha kicsit kiszolgáltatottabb (pl. munkanélküliség miatt), ebben az esetben pedig egy kevésbé versenyképes férfi is szintjéhez képest jobb nőt kaphat.

36F

2013. nov. 18. 11:11
 12/30 anonim válasza:
Számomra a hölgyek válaszai alapján tényleg igaz lehet amit eddig nem hittem el, hogy a legtöbb (nem általánosítva) Nőnek az számít, hogy mennyi a pénzed. :) Még Ők beszélnek élősködésről érdekes.
2013. nov. 18. 11:14
 13/30 anonim ***** válasza:

11

Elmehetsz a sunyiba!

Egy munkanélküli nő is ugyan annyit ér mint egy munkanélküli férfi!

2013. nov. 18. 11:20
 14/30 anonim ***** válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy ott van elb aszva az egész társadalom, hogy egy-egy szóm, élethelyzet, akármi alapján rögtön messze menő következtetést vonunk le a másik emberről. Én is voltam munkanélküli (reál diplomásként) majdnem egy évig. Igaz, most sem a végzettségemben dolgozok, és elég szar a bérem, de ez van. Ez Magyarország. A probléma ott kezdődik el, hogy egyes emberek azt hiszik, attól mert valaki munkanélküli, már nem is keres/akar munkát találni. Na ez egy orbitális hiedelem.
2013. nov. 18. 11:24
 15/30 anonim ***** válasza:

Attól függ miért. Ha csak szimplán lusta elmenni dolgozni, és a kisujját sem erőlteti meg, hogy állást kapjon, akkor igen.

De ezen kívül nem.

2013. nov. 18. 11:25
 16/30 anonim ***** válasza:
* egy-egy szó
2013. nov. 18. 11:25
 17/30 anonim válasza:
ha látom, hogy erőlködik, akkor nem zavar
2013. nov. 18. 11:31
 18/30 anonim ***** válasza:

Kedves #13-as, most komolyan mondtam valami sértőt a #11-es hozzászólásomban?

Meggyőződéssel hiszem, hogy összességében normális nő nem ad esélyt ismerkedéskor munkanélküli férfinak, míg összességében normális férfi kellemes kompromisszumként elfogadja, hogy éppen munkanélküli egy neki tetsző nő. Ilyenkor a nő olyan férfiba is jobban kapaszkodik, akinek máskor kevésbé adna esélyt.

36F

2013. nov. 18. 11:38
 19/30 anonim válasza:

Én kukás vagyok mégis van egy fullos bulám

[link]

Ő a csajom

2013. nov. 18. 11:39
 20/30 anonim ***** válasza:

18

A meggyőződéseddel elmehetsz a f**ba.Persze,egy normális ember előbb meggyőződik milyen is az adott illető.

Ha munkát keres folyamatosan és szeretne dolgozni akkor ugyan annyit ér az a férfi mintha dolgozna!

2013. nov. 18. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!